1. HABERLER

  2. GEMİ ADAMI

  3. DEÜ Denizcilik Fakültesi Active Shipping'i konuk etti
DEÜ Denizcilik Fakültesi Active Shipping'i konuk etti

DEÜ Denizcilik Fakültesi Active Shipping'i konuk etti

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi 21.Kış Kariyer Günleri'nin 4. günü tek oturumda gerçekleşen konferansa Active Shipping katıldı.

A+A-

Şirket adına konuşmacı olarak Personel Müdürü Aras Bilge Aksüyek ve DPA Ümit Kaplan konuk oldu. Aksüyek, şirketin dört tanker ve beş dökme gemisi olduğunu, Türk personelinin yanında, ağırlıklı olarak Filipinli, yabancı personele yer verildiğini belirtti. Tanker gemilerinde sözleşmelerin dört ay, dökme gemilerinde ise beş ay yapıldığı söylendi. Şirketin tanker gemilerinin Thome Group ile bağlantılı olarak çalıştığını açıkladı.

Aksüyek, stajyer politikasında ön mülakat yapıldığını ve zabitan alımında gemiden önce eğitimler verildiğini belirtti. Firma bünyesine alınan stajyerlerin, stajlarından sonra da firmada zabitan olarak çalışmalarını istediklerini söyledi. Ardından konferans öğrencilerle soru-cevap şeklinde devam etti.

Oturum, Kaptan Tolga Çetin ve Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği 3.sınıf öğrencisi İnanç Ekici'nin konuşmacılara plaketlerini sunmasıyla sona erdi.

personel-muduru-aras-bilge-aksuyek-ve-dpa-umit-kaplan.jpg

ViraHaber.com

Bu haber toplam 8096 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.