1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. DEÜ mezunları yeni yıla merhaba dedi
DEÜ mezunları yeni yıla merhaba dedi

DEÜ mezunları yeni yıla merhaba dedi

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği (DEFMED) 17. Yeni Yıl Yemeğini 15 Aralık 2018’de Wyndham Grand İzmir Otel’de gerçekleştirdi.

A+A-

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği (DEFMED) 17. Yeni Yıl Yemeğini 15 Aralık 2018’de Wyndham Grand İzmir Otel’de gerçekleştirdi.

Yemek öncesinde Denizcilik Söyleşileri başlığıyla düzenlenen panel yoğun ilgi gördü. Oturum Başkanlığını DEFMED Yönetim Kurulu Başkanı Orçun Erbayraktar’ın yaptığı panele, Grena Shipping şirket ortağı gemi brokeri ve Denizcilik Fakültesi 1993 yılı mezunu Serhan POLAT “Gemi Kiralama Brokerliği ve Günümüzde Gelinen Nokta” adlı konuşması ile, DHL Çin Katma Değerli Hizmetler Müdürü ve Denizcilik Fakültesi 1995 yılı mezunu Zafer ENGİN “Modern İpekyolu ve Çin ile Asya’daki Lojistik Trendler” başlıklı sunumu ile ve Denizcilik Fakültesi 2000 Mezunu, İzmir Gemi Trafik Hizmetleri Müdürü Kaptan Ulaş EMİROĞLU “ VTS- Gemi Trafik Hizmetleri Amacı ve İşleyişi” adlı sunumu ile konuşmacı olarak katıldı. Panelde konuşmacılar değerli sunumları ile katılımcılara deneyimlerini aktardı.

Konuşmacıların sunumları sonrasında dinleyiciler ile beraber interaktif bir kısım gerçekleştirildi ve söyleşinin sonunda konuşmacılara teşekkür plaketleri takdim edildi.
 
Panelin ardından kokteyle geçildi. 19:00 ile 20:00 arasında düzenlenen kokteylde mezunlar ve öğrenciler tanışma ve sohbet etme fırsatı buldu. 

Etkinliğe, Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. D. Ali DEVECİ, Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Kurucu Dekanı ve Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği Bölüm Başkan Vekili Prof. Dr. Güldem CERİT, Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Lojistik Yönetimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Okan TUNA, İMEAK DTO İzmir Şubesi Meclis Başkanı Kenan YALAVAÇ, İMEAK DTO Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem ŞİMŞEK, İMEAK DTO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanına vekaleten Başkan Yardımcısı Kaptan Mihri ÇELİK, İMEAK DTO Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ufuk YILDIRIM, İMEAK DTO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı DENİZ, İMEAK DTO Meclis Üyesi Hakan ÇENDİK ve 250’ye yakın mezun ve öğrenci katılım sağladı. 


DEFMED’in geleneksel olarak düzenlediği 17. Yeni Yıl Yemeği esnasında, Gala Yemeği Sponsoru NARES Uluslararası Taşımacılık adına firma yetkilisi İlker ÖZSÖYLEMEZ’e, Kokteyl Sponsoru BUSSERK Liman İşletmeciliği ve Liman Lojistik Hizmetleri adına firma yetkilisi Burak GÜLTEKİN’e, Wifi Sponsoru DSV Hava ve Deniz Taşımacılığı adına firma yetkilisi İbrahim TOKTAŞ’a ve Yaka Kartı Sponsoru SmartHR İnsan Kaynakları ve Proje Yönetim adına firma yetkilisi Gökhan Güngör’e teşekkür plaketleri sunuldu. 


Yemekte Başkan Orçun ERBAYRAKTAR dernek çalışmaları hakkında katılımcılara bilgiler veren bir konuşma yaptı. Sonrasında Dernek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı Tolga KARPAT’ın derneğin Youtube kanalında bulunan ve Markabaz Medya tarafından prodüksiyonu yapılan Mavi Hikayeler serisine ait videosu izlettirildi. Ayrıca Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Özgür Alemdağ tarafından derneğin MTR Bilişim, Eğitim ve Danışmanlık firması sponsorluğunda hazırlanan yeni web sitesinin tanıtımı yapıldı.   

Gecede önceki DEFMED Başkanlarından Kenan YALAVAÇ ve Osman BİLGİN ile mevcut Başkan Orçun ERBAYRAKTAR ve Başkan Yardımcısı Bülent İBİK tarafından sergilenen Zeybek gösterisi büyük beğeni topladı. Gösterinin videosuna Youtube üzerinden yayın yapan DefmedTube kanalından ve https://youtu.be/jki2z4jJfFU linkinden erişebilirsiniz. 

Mezunların birbirleriyle iletişim kurma ve sohbet etme imkanı bulduğu gecede okul anıları yad edildi ve sektörel konular hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Gece müzik eşliğinde eğlenceli şekilde devam etti.

deu27.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 6262 defa okunmuştur
DEÜ Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği'nden Yeni Yıla Merhaba

DEÜ Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği'nden Yeni Yıla Merhaba

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği (DEFMED) 17. Yeni Yıl Yemeğini 15 Aralık 2018’de Wyndham Grand İzmir Otel’de gerçekleştirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.