1. HABERLER

  2. GEMİ ADAMI

  3. DEÜ Şener Petrol ve Arkas Holding'i konuk etti
DEÜ Şener Petrol ve Arkas Holding'i konuk etti

DEÜ Şener Petrol ve Arkas Holding'i konuk etti

DEÜ Denizcilik Fakültesi 21. Kış Kariyer Günleri kapsamında Şener Petrol ve Arkas Holding'i konuk etti.

A+A-

Şener Petrol firma temsilcileri olarak Personel Müdürü Mert Gerçin ve Kaptan Seda Fırat katıldı. Filoları hakkında bilgi veren temsilciler şuan için 5.000 - 11.000 DWT arası değişen 5 tanker gemisine sahip olduklarını söyledi. Gemide çalışan personelin genç yaş ortalamasına sahip olduğu belirtildi. Firmaya alınacak personele gemi öncesi, gemide ve gemi sonrası eğitim verildiğini söylendi. Şirketin tanıtımı bittikten sonra öğrencilerle soru cevap şeklinde sohbet havasında konferansa devam edildi.

Deniz Ulaştırma ve İşletme Mühendisliği 3.sınıf öğrencilerinden Erdem Aydın Bozkurt ve Hilal Karademir'in konuşmacılara plaketlerini sunmalarıyla konferans sona erdi.

personel-muduru-mert-gercin-ve-kaptan-seda-firat.jpg

21. Kış Kariyer Günleri'nin 3.gününün ikinci oturumunda Arkas Holding konuk oldu. Şirket temsilcisi olarak Genel Müdür Ali İbrahim Kontaytekin, Personel Müdürü Ferit Gökdeniz, Eğitim Müdürü Hamit Naci Özyazıcı, Kaptan İbrahim Yayla ve Kaptan Engin Tuncer katıldı. Sunuma Arkas temsilcileri tarafından hazırlanan kısa film ile başlandı. Devamında Deniz Ticaret Filosu tanıtımı, şirketin tarihçesi ve personel ve stajyer alımı politikası anlatıldı. Tüm konuşmacılar meslekte en önemli şeyin kendimizi geliştirmek ve yabancı dile önem vermek olduğunu vurguladı. Kırk altı konteyner gemisi ile birlikte toplamda elli gemisinin olduğu Personel Müdürü Ferit Gökdeniz tarafından belirtildi. Konferans sunumdan sonra öğrencilerle soru-cevap şeklinde devam etti.

Deniz Ulaştırma ve İşletme Mühendisliği öğrencileri Hande İpek Yamanel, Alper Süerdem, Aybike Ceylan, Yasin Şen ve Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği öğrencisi Yusuf Özenir'in şirket temsilcilerine plaketlerini vermeleriyle ve toplu fotoğraf çekiminin ardından oturum sona erdi.

genel-mudur-ali-ibrahim-kontaytekin,-personel-muduru-ferit-gokdeniz,-egitim-muduru-hamit-naci-ozyazici,-kaptan-ibrahim-yayla-ve-kaptan-engin-tuncer.jpg

ViraHaber.com

Bu haber toplam 9763 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.