1. HABERLER

  2. GEMİ ADAMI

  3. DEÜ'ne Omikron Crew Management konuk oldu
DEÜ'ne Omikron Crew Management konuk oldu

DEÜ'ne Omikron Crew Management konuk oldu

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi'nde düzenlenen 21. Kış Kariyer Günleri'nin konuğu Omikron Crew Management firması oldu.

A+A-

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi'nde Kariyer Günleri'nin 23. Kasım 2016 Çarşamba günü gerçekleşen oturumunun konuk şirketi Omikron Crew Management oldu.

Firmanın temsilci konuşmacısı olarak Kaptan Özgür Alemdağ geldi. Okulumuzun eski mezunlarından olan Alemdağ, şirketin 2014 yılında kurulmasına rağmen hızlı büyüdüklerini ve daha da büyüyeceklerini belirtti. Uluslararası alanda açılmanın asıl hedefleri olduğunu söyledi. Bugüne kadar yaklaşık 440 gemiyle çalıştıklarını ve 120'den fazla Türk personel gönderdiklerini açıkladı.

Şirketin çalışma sisteminin uzaktan eğitim prensibine dayandığını da belirten Alemdağ, eksik kalan eğitimlerin nokta atışı ile sınıf ortamında yapıldığını söyledi. Son zamanlarda ise dünyaca ünlü Oldendorff şirketine personel gönderdiklerini de belirtti. Alemdağ, öğrencilere şirket hakkında bilgi verdikten sonra soru-cevap şeklinde konferansa devam edildi. Konferans Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği 3.sınıf öğrencisi Buğra İşler'in, Alemdağ'a plaketini vermesiyle son buldu. Böylece Kariyer Günleri'nin ikinci günü sonlanmış oldu.

ozgur-alemdag.jpg

ViraHaber.com

Bu haber toplam 5999 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.