1. HABERLER

  2. GEMİ & YAT İNŞA

  3. Doğruyol Shipyard, sektöre hızlı giriş yaptı!
Doğruyol Shipyard, sektöre hızlı giriş yaptı!

Doğruyol Shipyard, sektöre hızlı giriş yaptı!

2014 yılı Haziran ayında kurulan "Doğruyol Tersanecilik Denizcilik Sanayi ve Ticaret A.Ş." fiili olarak faaliyetlerine 1,5 ay önce başladı.

A+A-

Yalova Tersaneler Bölgesi'nde kısa süre önce hizmet vermeye başlayan Doğruyol Tersanecilik, bünyesinde bulunan 128 metre boyunda, 30,1 metre genişliğindeki yüzer havuzla 8 gemiye hizmet verdi.

Fiili olarak faaliyetlerine 1,5 ay önce başlayan Doğruyol Tersanesi 128x30,1 metre boyutlarında 5 bin ton kaldırma kapasiteli yüzer havuzuyla Yalova'nın Altınova ilçesinde hizmet veriyor.

1,5 ayda 8 gemiye tamir-bakım yapıldı

Hizmete açılmasının üzerinden henüz 1,5 ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen 8 gemiye bakım ve onarım hizmeti veren Doğruyol Denizcilik Tersanesi Müdürü Mustafa Karaman önümüzdeki süreç için de 11 gemi için tamir bakım anlaşması yaptıklarını belirtti.

dogruyoltersanecilik_1.jpg

Özellikle havuz boyutları nedeni ile yerli koster filosunun adresi ve hedefi olma yolunda ilerlediklerini, ayrıca yabancı armatörleri de tersaneye çekerek hem tersane müşteri portföyü açısından hem ülkemiz ekonomisine katkıda bulunmak adına kendi kapasitesi doğrultusunda pazarlama faaliyetlerine aralıksız devam ettiklerini belirten Mustafa Karaman, bu yıl ki hedeflerinin en az 40 gemiyi tamir bakıma almak olduğunu söyledi. Bu rakamın ilerleyen yıllarda tersanenin ve müşteri portföyünün oturması ile birlikte artması bekleniyor.

Doğruyol Tersanecilik, müşterilere kaliteli bir hizmet sunmanın yanı sıra fiyat politikası ve iş programlaması ile üretim yapan tüm sanayi kuruluşlarında olduğu gibi üç ana faktörün yanına gelen dördüncü ve en önemli faktör olan iş güvenliği hususunda da çok dikkatli ve müsamahasız olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Kalite, maliyet, zaman ve iş güvenliğinin ön planda olduğu, sektöre yıllarını vermiş tecrübeli kadrosu ile Doğruyol Tersanecilik geleceğe emin adımlarla ilerliyor.

dogruyoltersanecilik_2.jpg

ViraHaber.com

Bu haber toplam 10385 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.