1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. Dünyanın en büyük trimaranı suya inmeye hazır
Dünyanın en büyük trimaranı suya inmeye hazır

Dünyanın en büyük trimaranı suya inmeye hazır

Henderson tersanesi tarafından Echo Yachts için inşa edilen ve dünyanın en büyük trimaran gövdeli süperyatı Eylül ayının ilk haftasında suya indirilecek. Sahibine teslimatının ise yıl sonunu bulması bekleniyor.

A+A-

Echo Yachts, şimdiye kadar inşa edilmiş en büyük trimaran gövdeli süperyatın yapımını tamamladı. Avustralya’da, Henderson’da yer alan tersanede süperyat için özel bir tören düzenlendi. Törende VIP davetlilerle birlikte, yatın sahibi aile de yer aldı.

White Rabbit adı verilen trimaran gövdeli süperyat, 84 metre boyunda. Suya indiği anda dünyanın en büyük üç gövdeli hususi süperyatı olacak olan White Rabbit, 19,6 metre genişliğe sahip.

White Rabbit’in tasarımını Sorgiovanni Design firması tamamladı. İç mekanının tasarımını ise ALIA Interiors firması üstlendi. Süperyatın su kesimini ve gövdelerinin mühendisliğini de, One2Three Naval Architects firması hayata geçirdi.

Etkileyici performans, üstün yakıt tasarrufu ve üst düzey konforu bir araya getirmek üzere tasarlanan bir süperyat olduğunu söyleyen Echo Yachts direktörü Mark Stothard; ‘Muazzam misafir alanları ve denizcilik anlamında diğer tüm gövde tipi seçeneklerine göre, White Rabbit her daim bir adım önde olacak.'' dedi.

 White Rabbit, Eylül ayının ilk haftasında suya indirilecek. Sahibine teslimatının ise yıl sonunu bulması bekleniyor.

white-rabbit...jpg

white-rabbit..jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 11010 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.