1. HABERLER

  2. GEMİ & YAT İNŞA

  3. Enerji gemileri ile sorulan soruya Erdoğan'dan yanıt
Enerji gemileri ile sorulan soruya Erdoğan'dan yanıt

Enerji gemileri ile sorulan soruya Erdoğan'dan yanıt

Yazar Fatih Çekirge, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Dünyada bu boyutta böyle bir ihracat yapıyoruz, ne hissediyorsunuz?" diye sordu. Bakın Erdoğan nasıl yanıt verdi.

A+A-

Pazar günü Tuzla'daki Sedef Tersanesi'nde gerçekleştirilen "Enerji Gemileri Uğurlama Töreni"ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve bir çok deizcilik sektöründen ve sektör dışından davetli katıldı.

Uğurlama törenine katılan Hürriyet Gazetesi Yazarı Fatih Çekirge, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım ile küpeşteden el sallayanları izlerken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a dönerek; "Dünyada bu boyutta böyle bir ihracat yapıyoruz. Ne hissediyorsunuz?" diye sordu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yazar Fatih Çekirge'nin bu sorusunu "Elbette çok heyecanlıyız. Düşünün ki burada üretilmiş bir enerji gemisi, uzak denizlere enerji götürüyor. Bayrağımızı götürüyor. İşte buradan ta Myanmar'a gidiyor. Orada hizmet verecek. Heycanlıyız tabii" şeklinde yanıtlıyor.

Törende konuşma yapan Başbakan Binali Yıldırım ise, denizlerdeki bayrak meselesinin nihayet çözüldüğünün müjdesini verdi.

Yazar Fatih Çekirge'nin "Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Çok güzel heyecanlar bunlar" başlıklı yazısı...

Bu haber toplam 3633 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.