1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Galatasaray Üniversitesi MYO 2016-17 Mezuniyet Töreni yapıldı
Galatasaray Üniversitesi MYO 2016-17 Mezuniyet Töreni yapıldı

Galatasaray Üniversitesi MYO 2016-17 Mezuniyet Töreni yapıldı

Galatasaray Üniversitesi Meslek Yüksekokulu 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, 21 Haziran Çarşamba günü Galatasaray Üniversitesi Aydın Doğan Oditoryumu’nda gerçekleştirildi.

A+A-

Denizcilik Programları mezuniyet töreni programına, Galatasaray Üniversitesi MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Erden Tuğcu, MYO Müdür Yardımcısı Dr. Hasan Bora Usluer, Piri Reis Üniversitesi DMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nazmi Çeşmeci, Türk Kılavuz Kaptanlar Derneği Başkanı Kapt. Saim Oğuzülgen ve Genel Sekreter Kapt. Muhammer Arslantürk, akademisyenler, öğrencilerin aileleri ve mezun öğrenciler katılım sağladı.

Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Hasan Bora Usluer’in sunumuyla gerçekleşen mezuniyet töreni programı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve deniz şehitleri adına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Törende ilk konuşmayı, mezun öğrenciler adına Gemi Makineleri ve İşletme bölümü öğrencisi Billur Şevval Çengelköylü yaptı. Çengelköylü yaptığı konuşmasında, “Başından beri arkamızda dimdik duran, bu zaman zarfında bize tüm imkânlarını seferber eden, inandığımız yolda ilerlerken bizleri yalnız bırakmayan ailelerimize, iki yıl boyunca bizlere büyük emek veren değerli hocalarımıza teşekkür ediyorum” diyerek duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Çengelköylü’nün ardından kürsüye gelen Galatasaray Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Erden Tuğcu’da günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı konuşmasında, “Galatasaraylı, yetiştiği ocağıyla ilişkini ömür boyu kesmez; ne kadar uzakta olursa olsun gözü hep üstündedir. Kendi dönemlerinden daha iyi şartlara sahip olması için yine birlik ve beraberlik içinde elinden geleni yapar. Bu aidiyet duygusudur. Aidiyet duygusunun sizde de gelişmesini bekleriz” ifadelerini kullandı.

Meslek Yüksekokulu öğretim görevlileri adına da kısa bir konuşma gerçekleştiren Kıdemli Kılavuz Kaptan Muhammer Arslantürk, mezun olan öğrencileri yürekten kutladıklarını belirterek “Denizleriniz sakin, rüzgârlarınız kolayınıza, pruvanız her daim neta olsun. Allah hepinize selamet versin” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Galatasaray Üniversitesi MYO’nun 2016-2017 Akademik Yılı Deniz Ulaştırma ve İşletme bölümü birincisi Sadık Teke ve Gemi Makineleri ve İşletme bölümü birincisi Billur Şevval Çengelköylü’ye plaketleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yrd. Doç. Dr. Erden Tuğcu tarafından takdim edilirken, diplomaları ise Müdür Yardımcısı Dr. Hasan Bora Usluer tarafından verildi.

Mezuniyet töreni programı, denizcilik programlarından mezun olan öğrencilere diplomalarının verilmesinin ardından toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

gsu.JPG

Haber & Fotoğraflar: Hüseyin Altay YONTAN / Vira Haber

Bu haber toplam 11917 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum