1. HABERLER

  2. KURUMSAL

  3. Gedik Kaynak Bayi Toplantısı Antalya’da Gerçekleştirildi
Gedik Kaynak Bayi Toplantısı Antalya’da Gerçekleştirildi

Gedik Kaynak Bayi Toplantısı Antalya’da Gerçekleştirildi

Gedik Kaynak Bayi Toplantısı, 11-13 Aralık 2015 tarihleri arasında “Büyük Hedeflere Büyük İşbirliği” sloganıyla Antalya Voyage Belek Otel’de yöneticiler, satış ekibi ve bayilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

A+A-

Toplantılar, Gedik Holding CEO’su Dr. Mustafa Koçak’ın “Açılış” konuşması ile başladı. Dr. Mustafa Koçak, yaptığı konuşmada sektörün gelişmesi için Gedik Holding’in gerçekleştirdiği sanayi ve eğitim yatırımlarından, 2015 yılında gerçekleştirilen faaliyetlerden ve 2016 yılı hedeflerinden bahsetti.
Toplantının ilk gününde Gedik Kaynak satış ekibi ve yöneticileri ile bayiler arasında ikili görüşmeler gerçekleştirildi.

Açılış konuşmaları sonrasında, bayilere Yetkili Satıcı Belgeleri ve Katılım Teşekkür Plaketleri verildi Aynı zamanda Türkiye genelinde satış ortalamalarında ilk 3’e giren bayilere hediyeleri takdim edildi.

Toplantıların ikinci gününde de ikili görüşmeler gerçekleştiren ve yeni dönemde karşılıklı güven ve uzun süreli işbirliği esasına dayalı iş ortaklığı modelini sürdürecek olan Gedik Kaynak ekibi ve bayileri, günün sonunda düzenlenen gala yemeğinde keyifli saatler geçirdiler.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 4579 defa okunmuştur
Etiketler : , , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.