1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Genç kız köpekbalıklarına yem oldu
Genç kız köpekbalıklarına yem oldu

Genç kız köpekbalıklarına yem oldu

21 yaşındaki Amerikalı genç kız, tatil için gittiği Bahamalar'da tekne turuna katıldı. Denizde yüzerken 3 köpekbalığının saldırısına uğrayan genç kız hayatını kaybetti.

A+A-

Son yılların en gözde tatil rotalarından Bahamalar'da tekne turuna çıkan 21 yaşındaki genç kız, şnorkelle denizde yüzerken 3 köpekbalığına yem oldu. Çığlıklar içinde can veren genç kızın yaşadığı vahşeti dünyada yankı uyandırdı.

Kaliforniya, Torrance'da yaşayan 21 yaşındaki Jordan Lindsey, Loyola Marymount Üniversitesi'nde Çevre İletişimi bölümünde okuyordu.

Lindsey, ailesiyle son zamanların en popüler tatil noktalarından biri olan Bahamalar'a gitti. Olay gerçekleştiği sırada Lindsey, ailesiyle birlikte Kuzey Atlantik Okyanusu'ndaki Rose Adası yakınında domuzlarla birlikte yüzebileceği tekne turundaydı. Saat 2 civarında tekneden atladı, şnorkelle suya daldı ve her şey o anda oldu.

The Sun'da yer alan habere göre Lindsey'in ailesi köpekbalıklarının yaklaştığını gördü ve kızlarını uyarmak için var gücüyle bağırdı ama Lindsey'in suyun içinde duyması imkansızdı. Lindsey'in korkunç saldırıda sağ kolu koptu ve sol kolu ile bacağı ise ısırıklar içindeydi.

Kraliyet Bahamalar Polis Kuvvetleri'nin çarşamba günü yaptığı açıklamada, ailenin kızlarını kucaklayıp kıyıya koştuğunu Nassau'daki Doktor Hastanesine götürüldüğünü ancak hayatını kaybettiğini bildirdi.

Tekne turundaki turistler arasında bulunan 32 yaşındaki Teksaslı turist ve doktor Jace Holton, saldırıdan 45 dakika önce köpekbalığını bölgede yüzerken gördüğünü söyledi. Twitter'dan paylaştığı fotoğraf da sözlerinin kanıtı oldu.

Lindsey'in ölümü, on yıldan uzun bir süredir Bahamalar'daki ilk ölümcül köpekbalığı saldırısı olarak dünyada yankı uyandırdı.

kopekbaligi-saldiri.jpg

kopekbaligi-saldiri3.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 11519 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.