1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. GMO, geleneksel iftar yemeğinde üyeleri ile buluştu
GMO, geleneksel iftar yemeğinde üyeleri ile buluştu

GMO, geleneksel iftar yemeğinde üyeleri ile buluştu

Gemi Mühendisleri Odası tarafından 16 Mayıs 2019 tarihinde verilen iftar yemeğinde denizcilik sektör temsilcileri, GMO üyeleri ve aileleri bir araya geldi.

A+A-

Gemi Mühendisleri Odası, her yıl geleneksel hale getirdikleri iftar yemeğini oda bahçesinde yoğun katılımla gerçekleştirdi.

Üyeler ve ailelerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen iftara İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Doğusel, İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Can Özgülenç ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi Meclis Başkanı Kürşat Bak, Türk Loydu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Cem Melikoğlu, Türk Loydu Genel Müdürü Lütfü Savaşkan, Türkiye Denizcilik Federasyonu Başkan Yardımcısı Koray Karagöz, GİSBİR AR-GE Uzmanı Gökhan Murat Kaya, GİSAŞ Operasyon Müdürü Muammer Uzun katıldı.

GMO tarafından katılım gösteren üyelere ve sektör temsilcilerine teşekkür edilerek iyi dileklerde bulunuldu.Yemeğin ardından, Gemi Mühendisleri Odası Yönetimi konukları uğurladı. Katılım gösteren üyelere ve sektör temsilcilerine teşekkür ederek iyi dileklerde bulundular.

gmo-iftar-1.jpg

gmo-iftar-2.jpg

gmo-iftar-3.jpg

gmo-iftar-4.jpg

gmo-iftar-5.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 5579 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum