1. HABERLER

  2. GEMİ & YAT İNŞA

  3. Güven Kepçe, McGregor'la anlaştı
Güven Kepçe, McGregor'la anlaştı

Güven Kepçe, McGregor'la anlaştı

Güven Kepçe, kepçe üretmek ve Çin Bölgesi’nde ürünlerinin pazarlanması için dünyanın sayılı vinç firmalarından McGregor’la beş yıllık distribütörlük anlaşması imzaladı.

A+A-

Dünya kepçe üreticileri arasında ikinci sırada yer alan Güven Kepçe, kepçe üretmek ve Çin Bölgesi’nde ürünlerinin pazarlanması için dünyanın sayılı vinç firmalarından McGregor’la beş yıllık distribütörlük anlaşması imzaladı.

Anlaşmayla birlikte 12 adet kepçe siparişi kontratı da karşılıklı olarak imzalandı. Hyundai – SPP – STX –COSCO gibi dünyanın önde gelen tersaneleriyle işbirliği yapan Güven Kepçe, McGregor’dan sonra Mısırlı bir firma ile de distribütörlük anlaşması imzaladı. Yapılan anlaşmayla birlikte bölgedeki satış ve pazarlama faaliyetleri bu firma üzerinden gerçekleştirilecek. Birçok firmanın kendileri adına Çin’de kepçe üretmeleri konusunda teklif aldıklarını, ama firma olarak üretimlerini Türkiye’de sürdürerek ülke ekonomisine katkıda bulunmanın kendileri için onur verici olduğunu söyleyen Güven Kepçe Satış Sorumlusu Murat Demir, 2010 yılında 315 adet kepçe ürettiklerini ve bu kepçelerin yüzde 90’ının kendi tasarımları olan Radio Remote Contol Kepçe olduğunu söyledi.

Yaptıkları kaliteli üretim satış sonrası teknik servis hizmeti ile dünyada tercih edilen en önde gelen firmalardan bir haline geldiklerini belirten Demir, Türk ve dünya armatörlerinin tüm ihtiyaçlarına cevap vermelerinin ve satış sonrası hizmetleri eksiksiz sağlamalarının Güven Kepçe’nin güvenirliğini kanıtladığını dile getirdi.

Kara&Deniz Gazetesi

Bu haber toplam 1131 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.