1. HABERLER

  2. BOAT SHOW

  3. 'Honda Marine' Boat Show'da yerini aldı
'Honda Marine' Boat Show'da yerini aldı

'Honda Marine' Boat Show'da yerini aldı

Türkiye’nin lider motor üretim ve dağıtım şirketi Anadolu Motor, üstün teknolojisi, güvenilir ve yüksek performansıyla kullanıcılarının gözdesi olan Honda Marine dıştan takma deniz motorlarını CNR Avrasya Boat Show Fuarı’nda deniz tutkunlarıyla buluşturdu

A+A-

Fuar hakkında bir değerlendirme yapan Anadolu Motor Genel Müdürü Serkan Eriş; “ Boat Show dünya çapındaki büyük ve ünlü markaların katılımları ile çok önemsediğimiz bir etkinlik. Bayilerimiz ve müşterilerimiz ile bir araya gelme fırsatı sağlaması sebebiyle bizim için ayrı bir öneme sahip. Bu yıl daha önceki senelerde olduğu gibi inovasyon gücüyle denizcilikte çok büyük fark yaratan Honda Marine ürünlerimiz ile fuara katıldık. Çok verimli geçen fuar sayesinde serinin yeni satışa çıkan ürünlerini tanıtma fırsatı bulduk“ dedi.

Şişme botlar ve küçük tekneler için ideal kullanım

Fuarda Honda Marine’in 2,3 hp ile 250 hp arası zengin motor seçeneklerinin yanı sıra serinin yeni satışa çıkan Honda BF4-5-6 beygir gücündeki motorlarını ilk defa sergilediklerini belirten Serkan Eriş; “Yeni modellerimiz BF4-5-6 Honda’nın taşınabilir motor konseptindeki tartışmasız üstünlüğünü kanıtlar nitelikte. Hafifliği, kolay çalıştırma ve taşınabilme özelliği, daha büyük yakıt deposu, düşük yakıt tüketimi, şarj özelliğinin olması, sessiz, titreşimsiz ve sınıfındaki en uzun süreli çalışma performansıyla özellikle ailelere yönelik şişme botlar ve küçük tekneler için ideal kullanım sunuyor” dedi.

"ÖTV indiriminin olumlu etkisini fuarda hissetmeye başladık"

Henüz yürürlüğe giren denizcilik ürünlerindeki vergi düzenlemesi konusunda da değerlendirmede bulunan Anadolu Motor Genel Müdürü Serkan Eriş; ÖTV indiriminin olumlu etkisini fuarda hissetmeye başladıklarını, sezon boyunca da satışlara katkı sağlamasını umduklarını belirtti. Eriş; “Denize gönül verenleri teşvik etmek amaçlı çıkarılmış kanunun sektörün gelişimine büyük destek  sağlayacağını düşünüyorum. Düzenlemenin motora direkt olarak etkisi yok ancak tekne satışlarındaki artış bize de olumlu yansıma olarak dönüyor“ dedi.

Eriş ayrıca;  Anadolu Motor olarak 30 yılı aşkın temsilciliği, sundukları geniş satış kanalı ve servis ağı ile üstün performans gösteren Honda Marine ürünlerini müşterilerinin beğenisine sunmaya ve onlarla buluşturmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

VİRA HABER | ViraHaber.com

Bu haber toplam 3182 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.