1. HABERLER

  2. GEMİ & YAT İNŞA

  3. İnşası tamamlanmadan alıcı buldu
İnşası tamamlanmadan alıcı buldu

İnşası tamamlanmadan alıcı buldu

Amels tarafından inşa edilen ve halen inşası devam eden  55 metre boyundaki Project 472 kodlu motoryat,  Burgess tarafından satıldı. Amels Limited Editions koleksiyonunun son örneği olan Project 472, 2018’in yazında sahibine teslim edilecek.

A+A-

Amels tarafından inşa edilen ve halen inşası devam eden  55 metrelik Project 472 kodlu motoryat, Burgess tarafından satıldı. Yapımı devam eden motoryat, çelik ve alüminyumdan üretiliyor.

Dış tasarımını Tim Heywood’un gerçekleştirdiği 55 metrelik modelin iç mekanını, Laura Sessa tamamladı. Amels’in 2005 yılında Monaco Yacht Show’da tanıttığı Amels Limited Editions koleksiyonunun son örneği olan Project 472, 2018’in yazında sahibine teslim edilecek.

Süperyat piyasasında yankı uyandıran modellerden biri olan 177’nin geliştirilmiş hali olarak karşımıza çıkan LE180, 28 metre uzunluğundaki büyük güneş güvertesiyle dikkat çekiyor. Güvertenin kullanılabilir rahatlama alanı 155 metre kare. Bu güvertenin bir kısmı, aynı zamanda helikopter pisti olarak da kullanılabiliyor.

Katlanarak dışa açılan balkona sahip olan tekne sahibi kamarası, yine aynı balkon sistemine sahip ana salonuyla birlikte geniş yüzme platformu, motoryatın dikkat çeken özelliklerinden. Toplam 12 kişilik konaklama kapasitesi sunan motoryatta, spa ve buhar odası gibi unsurlar da var.

Vira Haber

 

Bu haber toplam 7197 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.