1. HABERLER

  2. SU SPORLARI

  3. İzmir Sonbahar Trofesi'nde Coğrafi Rota Yarışı
İzmir Sonbahar Trofesi'nde Coğrafi Rota Yarışı

İzmir Sonbahar Trofesi'nde Coğrafi Rota Yarışı

Uluslararası Çeşme Yat Kulübü (ICYC) ve Ege Açıkdeniz Yat Kulübü’nün (EAYK) ortaklaşa düzenlediği İzmir Sonbahar Trofesi Çeşme Parkuru 3. Ayak Coğrafi Rota yarışı, tüm ekiplerin keyifle yarıştığı bir rotada gerçekleştirildi.

A+A-

Hafta içi hakem kurulu tarafından değişken hava koşulları nedeni ile 12 Kasım Cumartesinden 13 Kasım Pazar gününe alınan coğrafi rota yarışı, cumartesi günü kayıt ve yarış brifingi ile başladı. Brifing sonrası, Verano’da 29-30 Ekim’de yapılmış olan Sonbahar Trofesi 2. Ayak Yarışlarının ödül töreni gerçekleştirildi.

IRC 1’de LADIES FIRST, IRC 2’de BLUE MILES, IRC 3’de CYGNUS, IRC’4 de LADY SUN, IRC 5’de ADA ve Destek Sınıfında SMYRNA SAILING FIÇI birincilik ödüllerinin sahibi oldu.

cografi-rota-yarisi-odul-toreni-1.jpg

cografi-rota-yarisi-1.jpg

Pazar günü sabah erken Çeşme Marina açıklarında start verilen yarışta tekneler;  Mercan Kayalıkları, Uzun Ada, Kara Ada, Toprak Ada, Uzun Ada ve Mercan Kayalıkları Kardinalleri rotasında ilerleyip tekrar Çeşme Marina açıklarında yarışı sonlandırdılar.

Bu yarış sonunda; IRC 1’de ARNES, IRC 2’de BLUE MILES, IRC 3’de EXIT, IRC 4’de VENTUS, IRC’5 de HILF LIFE ve Destek Sınıfında SMYRNA SAILING FIÇI birinciliği elde etti.

cografi-rota-yarisi-odul-toreni-2.jpg

cografi-rota-yarisi-2.jpg

2016 İzmir Sonbahar Trofesi 4. Ayak yarışları 26-27 Kasım’da yapılacak yarışlar ile devam edecektir.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 3474 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.