1. HABERLER

  2. GEMİ & YAT İNŞA

  3. Japonlar Koster Filoya Talip
Japonlar Koster Filoya Talip

Japonlar Koster Filoya Talip

Türkiye’de yapılması planlanan ve uzun zamandır Hollandalılarla devam eden Koster inşa programına Japon heyeti de talip oldu.

A+A-

Türkiye’de yapılması planlanan ve uzun zamandır Hollandalılarla devam eden Koster inşa programına Japon heyeti de talip oldu.

Deniz Ticaret Odası’nda yapılan ikinci toplantıya Denizcilik Müsteşarı Hasan Naiboğlu’nun yanı sıra Gemi İnşa ve Tersaneler Genel Müdürü Yaşar Duran Aytaş, Gemi İnşa ve Tersaneler Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kırdağlı, Denizcilik Müsteşarlığı İstanbul Bölge Müdürü Cemalettin Şevli, Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Alev Tunç, DTO Meclis Üyeleri Koray Deniz, H. Bülent Şener, Koster Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Çakır, Türk Loydu Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mustafa İnsel, Prof. Dr. Oral Erdoğan, Gemi İnşa Yüksek Mühendisi Osman Kaya Turan ve sektör temsilcileri katıldı. Japon Heyeti’nde ise Japan ShipCentre Gemi inşa Direktörü HideakiSaito, FujiTradingCo. Teknoloji ve İş Geliştirme Baş Direktörü Y.Satoh, FujiTradingCo. Müdür Yardımcısı HajimeMaekawa, Class NK Kıdemli Sörveyi EijiKatano, Japonya İstanbul Başkonsolosluğu Güvenlik Müdürü Jun Ono vardı.

Toplantıda koster filoya ilişkin niyetlerinin ciddiyetini ifade eden Japon Heyeti’ne, Türk tarafı olarak talepler beyan edildi. Japon heyetti, karşılıklı yapılan görüşmeler sonucunda talep edilen konular üzerine çalışmalarını tamamlayarak tekliflerini hazırlamak üzere Türkiye’den ayrıldılar.

1.20110324183329.jpg

2.20110324183337.jpg

4.20110324183431.jpg

Virahaber

Bu haber toplam 2069 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.