1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. KOSDER, Karadeniz Teknik Üniversitesi’ndeydi
KOSDER, Karadeniz Teknik Üniversitesi’ndeydi

KOSDER, Karadeniz Teknik Üniversitesi’ndeydi

Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği (KOSDER), Trabzon Sürmene’de eğitim vermekte olan Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği öğrencileri ile buluştu.

A+A-

KOSDER İnsan Kaynakları Danışmanı Tibet Özay ve KTÜ Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği öğrencilerinin organizasyonuyla düzenlenen Kariyer Günü'ne KOSDER üyelerinden, Çeksan Tersanesi'ni temsilen Yönetim Kurulu üyesi Gemi İnşa Mühendisi Cihan Bayrak, İnebolu Tersanesi'ni temsilen Gemi İnşa Mühendisi İzzet Camcı, Sefine Tersanesi'ni temsilen Gemi İnşa Mühendisi Metin Subaşı ve Voda Denizcilik Personel Müdürü Kaptan Recep Odabaş katıldı.

kosder-kariyer-gunu-etkinlikleri-1.JPG

Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği organizasyonun açılış konuşmasını yapan KOSDER İnsan Kaynakları Danışmanı Tibet Özay, Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirterek Gemiadamları Yönetmeliği hakkında bir sunum gerçekleştirdi ve katılımcı firmalar ve öğrencilere teşekkür etti.

Daha sonra katılımcı firmalar sunumlarını öğrenciler ile paylaşarak çalışma prensipleri konusunda öğrencilere bilgi aktardılar.

kosder-kariyer-gunu-etkinlikleri-2.JPG

Etkinliğin son bölümü soru-cevap kısmında firma temsilcileri, öğrencilerin sorularına içtenlikle cevaplandırarak staj ve sonrasında kendilerine gereken desteği verebileceklerini ifade ettiler.

Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen etkinlik sonunda KTÜ Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği Bölüm Başkanı Murat Özkök, Bölüm Başkan Yardımcısı İsmail Altın ve Öğretim Görevlileri tarafından katılımcılara plaket takdim edildi.

kosder-kariyer-gunu-etkinlikleri-3.JPG

ViraHaber.com

Bu haber toplam 4828 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.