1. HABERLER

  2. IMO & AB

  3. Kuzey Marmara Otoyolu için ihale tarihi belli oldu
Kuzey Marmara Otoyolu için ihale tarihi belli oldu

Kuzey Marmara Otoyolu için ihale tarihi belli oldu

Kurtköy-Akyazı ve Kınalı-Odayeri kesimlerinin yapım işi 6 Mart'ta 25'er milyon TL geçici teminat tutarı bedelle KGM'nin Ankara'daki binasında ihale edilecek

A+A-

Kuzey Marmara Otoyolu'nun (3. Boğaz Köprüsü dahil) Kurtköy-Akyazı (Asya Kesimi) ile Kınalı-Odayeri (Avrupa Kesimi), bağlantı yolları da dahil olmak üzere ayrı ayrı yap-işlet-devret (YİD) modeli ihaleye açıldı.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan iki ayrı ilana göre, her iki yapım işi, 6 Mart 2015 tarihinde 25'er milyon TL geçici teminat tutarı bedelle Karayolları Genel Müdürlüğü'nün (KGM) Ankara'daki binasında ihale edilecek.

İstekli firmalar, Kuzey Marmara (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Otoyolu Projesi dahilinde Kurtköy-Akyazı ve Kınalı-Odayeri kesimlerinin, finansmanının temini, projelendirilmesi, yapımı, işletilmesi, işletme süresi boyunca her türlü bakımı, onarımından sorumlu olacak ve sözleşme süresi sonunda otoyolları her türlü borç ve taahhütlerden ari, bakımlı, çalışır, kullanılabilir durumda ve bedelsiz olarak KGM'ye devredecekler.

İstekliler, ihale dosyasını 4 Kasım'dan itibaren KGM İşletmeler Dairesi Başkanlığında ücretsiz olarak görebilecekler.

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1541 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.