1. HABERLER

  2. GEMİ & YAT İNŞA

  3. Lükste sınır tanımayan yat Ferretti 960
Lükste sınır tanımayan yat Ferretti 960

Lükste sınır tanımayan yat Ferretti 960

Fiyatı 7 milyon avrodan başlayan süper yat Ferretti 960'ın tanıtımı İtalya'da yapıldı.

A+A-

Fiyatı 7 milyon avrodan başlayan süper yat Ferretti 960'ın tanıtımı İtalya'da yapıldı. Lıgurıa bölgesi, İtalya'nın yemyeşil tepeleri, mavi deniziyle birleştiren en güzel yerlerinden biri. Dünyanın en büyük yat üreticilerinden Ferretti, Santa Margherita'nın masmavi sularında, son üretimi olan Ferretti 960'ın tanıtımını burada yaptı. Bu yat, Ferretti Yachts'ın şu ana kadar yaptığı en büyük yat.

Ferretti 960, gemi cüssesine rağmen ince ve sportif hatlara sahip. Fiyatlar 7 milyon avrodan başlıyor. Ferretti 960, markanın "Öyle bir yat yapalım ki, kategorisinde bir benzeri olmasın," iddiasından doğmuş. Yatın 29,20 metre uzunluğundaki gövdesinde, mavi sularda yol alırken, manevra yaparken alınan keyfin tanımı zor. Hızı 31 knota varan yatın, yalpa dengeleyici sistemler sayesinde sarsıntısız seyir etmesi sağlanıyor.

Yatın bu uzunluğu sayesinde profesyonel bir kaptan gerekmiyor. Gemi gibi bir yatın liman vergileri vs. de CE kategorisinde olması nedeniyle cüssesine göre sınırlı kalıyor. Bu süper yatın içinin ferah olma durumu da sadece genişliğinden değil, boydan boya camları ve alçaltılmış küpeştelerinden de kaynaklanıyor. Bu geniş camlar iç mekanı ışıklı dış görünümü de zarif kılıyor.

'Open space salon' (açık alan salon), oturma ve yemek alanı arasında bölünüyor. İç mekanlar meşe; barı ve küçük bir şarap kantini de bulunuyor. Pruvada birinci köprüde yer alan armatör kabininde her türlü konfor var; zamane modası soyunma odası bile.

ferretti-960-yacht-(1).jpg

ferretti-960-yacht.jpg

ferretti-9601.jpg

 

 

virahaber.com 

Bu haber toplam 1446 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.