1. HABERLER

  2. GEMİ & YAT İNŞA

  3. Lürssen’in ‘TIS’ı testlere başladı
Lürssen’in ‘TIS’ı testlere başladı

Lürssen’in ‘TIS’ı testlere başladı

Lürsen tersanesinde Ağustos ayında denize indirilen tersanenin TIS adlı projesi olan 111 metrelik süperyat deniz testlerine başladı. Süperyat yıl sonuna doğru sahibine teslim edilecek.

A+A-

Lürssen, TIS adlı projesi olan 111 metrelik süperyatının deniz testlerine başladı. Geçtiğimiz yaz tersanenin Rendsburg’daki tesislerinde suya indirilen bir diğer süperyat projesinin akabininde, Ağustos ayında suya indirilen yeni 111 metrelik süperyat yıl sonuna doğru sahibine teslim edilecek.

6 kat güverteye sahip olan dev süperyat, öncesinde Project Palo Alto olarak anılıyordu. Süperyatın iç ve dış tasarımını İngiliz stüdyo Winch Design yaptı. Detayları henüz açıklanmayan süperyat, düz hatlarla birleşen kıvrımlı çizgileriyle dikkat çekiyor.

Tersaneden proje hakkında daha öncesinde yapılan bir açıklamada, ‘uzun ve dengeli çizgilere sahip şık bir tasarım’ olarak bahsedilmişti. Genişliği 16,85 metre olan yat, oldukça büyük iç hacimlere sahip. Açık yaşam alanları da, büyük partilere ev sahipliği yapacak konforlu mekanlar sunuyor. Projenin yönetimini ise Moran Yacht & Ship firması gerçekleştirdi.

tis1.jpg

tis.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 5502 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.