1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. "Mavi Çınar-Vatan" ödülü sahiplerini buldu
"Mavi Çınar-Vatan" ödülü sahiplerini buldu

"Mavi Çınar-Vatan" ödülü sahiplerini buldu

Eryetiş & Balkanlar Eğitim Kurumları çatısı altında faaliyet gösteren okullar tarafından her yıl gerçekleştirilen "Mavi Çınar" ödülleri bu sene "Mavi Çınar-Vatan" ismiyle verildi.

A+A-

Türkiye'nin 15 Temmuz 2016 gecesi yüz yüze kaldığı hain darbe girişimi nedeniyle bu yıl ödül kategorilerinde ve organizasyon biçiminde değişikliğe gidildi. 2016 Mavi Çınar ödüllerinin “Mavi Çınar-Vatan” adıyla verilmesi öğrenci, öğretmen ve velilerin ortak kararıyla alındı.

Vatanın işgalini, bölünüp parçalanmasını, cumhuriyetin ve demokrasinin yok edilmesini hedefleyen hain darbe girişiminin başarısızlığa uğratılması için verilen kahramanca mücadele; darbe girişimi sonrasında toplumsal güvenin tesis edilmesi için sarf edilen insanüstü çabaları nedeniyle 1. Ordu Komutanlığı, İstanbul Emniyet Müdürlüğü,  İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü ve CNN Türk Televizyonu “Mavi Çınar-Vatan” ödülüne layık görüldü. 

Ödüllerin takdim edilmesi için 30 Mart Perşembe günü 1.Ordu Komutanı Orgeneral Musa Avsever, 04 Nisan Salı günü İstanbul Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan, Eryetiş & Balkanlar Eğitim Kurumları'nın kurucusu Dr. Vedat Eryetiş başkanlığında yönetici ve öğrencilerden oluşan heyetler tarafından makamlarında ziyaret edilerek “Mavi Çınar-Vatan” ödülleri takdim edildi.

mavi-cinar-vatan-odulleri-1.jpg

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2398 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.