1. HABERLER

  2. GEMİ & YAT İNŞA

  3. Oceanco’ya 109 metrelik ‘BRAVO'
Oceanco’ya 109 metrelik ‘BRAVO'

Oceanco’ya 109 metrelik ‘BRAVO'

Hollandalı tersane Oceanco, 109 metrelik dev süperyat projesini suya indirdi. Adının ''Bravo'' olduğu açıklanan süperyatın yıl sonunda planlanan teslimatından önce, Kuzey Denizi’nde deniz testlerini gerçekleştirmesi bekleniyor.

A+A-

Dünyanın önde gelen süperyat üreticilerinden Hollandalı tersane Oceanco, 109 metrelik dev süperyat projesini suya indirdi. Dış tasarımı Nuvolari Lenard imzalı olan süperyatın mühendisliğini, Lateral Naval Architects firması tamamladı. Dev projenin adının ''Bravo'' olduğu açıklandı.

Hollandalı üretici, yeni projesini; ''Oceanco’nun, geleceğin yat tasarımlarına bakışı'' olarak değerlendirdi. Yeni nesil ''LIFE''; yani daha uzun, daha yenilikçi, daha verimli ve daha çevre dostu tasarımların birinci örneği olarak nitelendirildi.

Yeni süperyat ağırlık dengesi, güç, teknik bölümleri ve lüks iç mekan gibi unsurlarıyla öne çıkıyor. İç mekanı Reymond Langton Design tarafından tasarlanan süperyat, tasarımcı firmanın ortaklarından Pascale Reymond tarafından şöyle özetlendi; Dekorasyonda benzersiz işlemeler ve imza niteliğinde mobilyalar yaratmak için adeta sanatçılarla çalıştık. Neticede ortaya sıcak ve davetkar bir atmosfer çıkarmayı başardık.''

Genişliği 16,3 metre olan süperyat Bravo; 17,5 knot sürate erişebiliyor. Süperyatın yıl sonunda planlanan teslimatından önce, Kuzey Denizi’nde deniz testlerini gerçekleştirmesi bekleniyor.

Vira Haber

Bu haber toplam 4416 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.