1. HABERLER

  2. IMO & AB

  3. Öğrenci Komisyonu'ndan IMO'ya çıkarma
Öğrenci Komisyonu'ndan IMO'ya çıkarma

Öğrenci Komisyonu'ndan IMO'ya çıkarma

Gemi Mühendisleri Odası (GMO) Öğrenci Komisyonu, 20-24 Ocak 2014 tarihleri arasında Uluslararası Denizcilik Örgütü'nü (IMO) ziyaret edecek.

A+A-

Gemi Mühendisleri Odası (GMO) Öğrenci Komisyonu “International Maritime Organization (IMO)” ya ziyaret gerçekleştiriyor. Gemi Mühendisleri Odası Öğrenci Komisyonu bu ziyareti ile IMO tarafından komite toplantılarına kabul edilen ilk Türk öğrenci topluğunu olma özelliğini de taşıyacaktır.

20-24 Ocak 2014 tarihlerinde IMO’nun Londra merkezinde gerçekleştirilecek olan “Gemi Dizaynı ve Yapımı Komitesi (Ship Design and Construction Sub-committee)” nin toplantılarının son iki gününe katılım göstereceklerdir. Bu ziyarete GMO Öğrenci Komisyonu, İstanbul Teknik Üniversitesi(İTÜ), Yıldız Teknik Üniversitesi(YTÜ), Karadeniz Teknik Üniversitesi(KTÜ) ve Piri Reis Üniversitesi(PRÜ)’den oluşan 10 temsilci öğrenci ile katılacaktır.

Ayrıca komisyon, 27 Ocak 2014 Pazartesi günü “Royal Institution of Naval Architects (RINA)” ya bir ziyaret gerçekleştirecektir.

Bu ziyaretle Türk Gemi İnşaatı öğrencilerinin uluslararası denizcilik kuruluşlarını tanımaları ve bu kuruluşlarla işbirliği içinde olabilmeleri amaçlanmaktadır.

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1456 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.