1. HABERLER

  2. GEMİ & YAT İNŞA

  3. OOCL HONG KONG gemisine vaftiz töreni yapıldı
OOCL HONG KONG gemisine vaftiz töreni yapıldı

OOCL HONG KONG gemisine vaftiz töreni yapıldı

Dünyanın en büyük konteyner taşıma kapasitesine sahip OOCL HONG KONG isimli gemi yapılan vaftiz töreni ile teslim edildi.

A+A-

Güney Koreli Geoje'deki Samsung Heavy Industries Tersanesi'nde inşa edilen 400 metre boyunda, 59 metre genişliğinde ve 21 bin 413 TEU taşıma kapasitesine sahip M/V OOCL HONG KONG isimli konteyner gemisi, geçen hafta sonu yapılan törenle vaftiz edilerek OOCL'ye teslim edildi.

Dünyanın en büyük konteyner taşıma kapasitesine sahip OOCL HONG KONG'un teslim töreninde konuşan Orient Overseas (International) Limited Yönetim Kurulu Başkanı Tung Chee-Chen, "Sektörde, bugünlerde nispeten hızlı bir şekilde daha büyük konteyner gemileri inşa etmek için birbirimizle yarışsak da, bu proje yine de önemli bir konudur. Rekabetin artması ve sonsuz maliyetler baskıları ile karşı karşıya kalınca, önemli bir konteyner taşımacılığı şirketi olarak bu işin içinde olmak ve etkin rekabet etmek için daha büyük boyutlu ve yüksek verimlilikteki gemileri çalıştırmak için cesur bir adım atmamız gerekiyor" dedi.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 3135 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.