1. HABERLER

  2. GEMİ & YAT İNŞA

  3. Oyster Yachts ve Reichel-Pugh'dan Project Alpha
Oyster Yachts ve Reichel-Pugh'dan Project Alpha

Oyster Yachts ve Reichel-Pugh'dan Project Alpha

İngiliz Oyster Yachts, dünyaca ünlü tasarım stüdyosu Reichel-Pugh ile 33,53 metrelik yelkenli projesi için güçlerini birleştirdi. Karbon fiber direkli, performans odaklı yelkenli projesinin ismi Project Alpha.

A+A-

Project Alpha ile tersanenin yapımını sürdürdüğü amiral gemisi Oyster 118 arasındaki farkı CEO David Tydeman şöyle özetledi:  ''Bu tercih bir Range Rover (Oyster 118) ile Aston Martin (Project Alpha) arasındaki tercih gibi. Birinde İskoçya arazilerinde uzun mesafeli, keyifli sürüş amaçlarsınız, diğerinde golf kulübüne giderken yolda adrenalin ve eğlence ararsınız.''

Tersanenin eski bir müşterisi için inşa edilen Project Alpha, 8 kişilik misafir kapasitesine sahip olacak. Tüm kamaralar suit olarak tasarlanırken, tekne sahibi kamarası baş altında konumlanacak. Yelkenlinin mürettebat bölümü ise kıç tarafta ve 6 yatak kapasiteli.

Geleneksel Oyster tipi güverte görüntüsüne sahip olan Project Alpha, tersanenin dişi kalıp yatırımının bir ürünü olacak. Oyster bu teknikle, ürettiği Oyster 118 modelinde de hızlı terminler ile adından söz ettirmişti.

Vira Haber

Bu haber toplam 4345 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.