1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. Özata Tersanesi East Med Maritime’a sponsor oldu
Özata Tersanesi East Med Maritime’a sponsor oldu

Özata Tersanesi East Med Maritime’a sponsor oldu

Türkiye’nin adını yurtdışında da başarıyla temsil eden Özata Tersanesi Beyrut’ta 19-20 Haziran 2019'da düzenlenecek olan East Med Maritime Konferansının sponsoru oldu.

A+A-

Büyük denizcilik ve nakliye şirketlerinin katılımıyla düzenlenecek  denizcilik ve nakliye etkinliği olan East Med Maritime Konferansı 2019 etkinliği19-20 Haziran 2019'da Beyrut’ta yapılacak.  5 oturum halinde yapılacak konferansın sponsorları arasında Özata Tersanesi ile birlikte Uluslararası Taşımacılık İşçileri Federasyonu (ITF), Suudi Limanlar İdaresi (Mawani) da bulunuyor.

East Med Maritime Konferansı’nda gemi sahiplerinin ihtiyaçları ve zorlukları, Doğu Akdeniz'deki limanların Hub lLimanları olarak hazırlanması, Doğu Akdeniz'de petrol ve gaz zenginlikleri ve insan kaynakları yetkinliklerinde denizcilik, lojistik ve offshore sektörlerindeki gelişmeler konuşulacak.

 Katılımcılar ayrıca denizcilik ve denizcilik endüstrilerindeki en son gelişmeleri tartışılacak ve denizcilik eğitimi uzmanlarına en son yenilikleri, eğilimleri şimdiki ve gelecekteki zorluklar ve önerilen çözümleri sunup tartışacaklar.

East Med Maritime Konferansı, Lübnan Başbakanı Saad Hariri’nin himayesinde olan Hilton Beyir Habtour Grand Hotel’de ve Lübnan Kara ve Deniz Ulaştırma Genel Müdürlüğü, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’nın stratejik ortaklığında gerçekleştirilecek.

Vira Haber

Bu haber toplam 4823 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.