1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. PRU’da Prof. Dr. Berksoy’un 50. Onur Yılı Paneli
PRU’da Prof. Dr. Berksoy’un 50. Onur Yılı Paneli

PRU’da Prof. Dr. Berksoy’un 50. Onur Yılı Paneli

Pîrî Reis Üniversitesi tarafından Prof. Dr. Taner Berksoy adına akademik hayatının 50.yılı anısına 1 Aralık 2017, Cuma Saat: 10:30-12:45 saatleri arasında Pîrî Reis Üniversitesi Tuzla Deniz Kampüsü Konferans Salonu’nda panel düzenlenecek.

A+A-

Pîrî Reis Üniversitesi(PRU) Sosyal Bilimler Enstitüsü(SBE)  Müdürü ve İİBF Deniz İşletmeleri Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Taner Berksoy adına görev yaptığı Pîrî Reis Üniversitesi tarafından akademik hayatının 50.yılı anısına bir panel düzenlenecek. “2018 Yaklaşırken Türkiye ve Dünya Ekonomisinde Görünüm” adlı panelin konuşmacıları Prof. Dr. Taner Berksoy, Prof.Dr. Asaf Savaş Akat, Doç.Dr. Deniz Gökçe, Dr. Mahfi Eğilmez ve gazeteci Ege Cansen olacak.

Prof. Dr. Taner Berksoy’un özgeçmişi

Prof.Dr. Taner Berksoy 1943 yılında Gaziantep’de doğdu. Prof.Dr. Berksoy İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’ni bitirdikten sonra Cambridge Üniversitesi’nde Yüksek Lisans ve Doktora eğitimini tamamladı. Sırasıyla Hacettepe, Marmara, Bilgi, Bahçeşehir, Okan ve Pîrî Reis Üniversitelerinde öğretim üyesi ve Bölüm Başkanlığı, İİBF Dekanlığı ve SBE Müdürlüğü olmak üzere birçok akademik / idari görev üstlendi. İktisadi büyüme, kalkınma iktisadı, makro iktisadi denge ve Türkiye Ekonomisi üzerine birçok bilimsel eseri bulunmaktadır. Uzun yıllar Cumhuriyet ve Radikal gazetesinde köşe yazarlığı yapan Prof.Dr. Berksoy Ocak 2011’den beri Dünya Gazetesi’nde köşe yazarı olarak ekonomi yazılarına devam ediyor. Çeşitli Radyo ve Tv programlarında yorumcu olarak katılan Prof.Dr. Berksoy’un çok sayıda bilimsel makalesi bulunmakta ve  birçok bilimsel derginin yayın kurulunda yer almaktadır.

ETKİNLİK BİLGİSİ:

1 Aralık 2017, Cuma Saat: 10:30-12:45

Pîrî Reis Üniversitesi Tuzla Deniz Kampüsü Konferans Salonu

prof.dr.-taner-berksoy-davetiye.jpg

prof.dr.taner-berksoy-afis-.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 4864 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.