1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. PRU'da Prof.Dr. Taner Berksoy’a büyük onur
PRU'da Prof.Dr. Taner Berksoy’a büyük onur

PRU'da Prof.Dr. Taner Berksoy’a büyük onur

Prof. Dr. Taner Berksoy Meslekte 50. Onur Yılı Paneli Piri Reis Üniversitesi Konferans Salonunda yapıldı. Panelde Türkiye ekonomisinin bugünü ve geleceği tartışıldı.

A+A-

Prof.Dr. Taner Berksoy’un meslekte 50'nci Onur Yılı Paneli, Piri Reis Üniversitesi'nde gerçekleşti.

Piri Reis Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü ve İİBF Deniz İşletmeleri Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Taner Berksoy’un akademik hayatının 50.yılı anısına bir panel düzenledi. “2018 Yaklaşırken Türkiye ve Dünya Ekonomisinde Görünüm” adlı panelin konuşmacıları arasında Prof. Dr. Taner Berksoy, Prof.Dr. Asaf Savaş Akat, Doç.Dr. Deniz Gökçe, Dr. Mahfi Eğilmez ve gazeteci Ege Cansen vardı.

Panel öncesinde hoş geldiniz konuşmasını yapan, Piri Reis Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan, Prof. Dr. Taner Berksoy’ın 50’inci Akademik Yılı etkinliğine ev sahipliği yapmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Taner Hocamız, ülkemizin yetiştirdiği en önemli aydınlardan bir tanesi. Onun, üniversitemizde gençlerle buluşuyor olması bizler için büyük bir şans” dedi.

Türkiye ekonomisinin geleceği konuşuldu

Prof. Dr. Taner Berksoy’un, Piri Reis Üniversitesi’nde düzenlenen 50’nci Akademik Yıl organizasyonunda, Berksoy’un yanı sıra, Prof.Dr. Asaf Savaş Akat, Doç.Dr. Deniz Gökçe, Dr. Mahfi Eğilmez ve Ege Cansen’in katıldığı panelde, Türkiye ekonomisinin bugünü ve geleceği tartışıldı. Duayen isimlerin ekonomiyle ilgili fikir ve öngörülerini paylaştığı paneli, katılımcılar da dikkatle izledi.

Vira Haber

Bu haber toplam 3974 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.