1. HABERLER

  2. GEMİ & YAT İNŞA

  3. Riviera yeni teknesini suya indirdi
Riviera yeni teknesini suya indirdi

Riviera yeni teknesini suya indirdi

Riviera, 72 Sports Motor Yacht modelini piyasaya sundu.  39 feet’den başlayan Sports Motor Yacht serisindeki en büyük model olan yeni 72, Riviera müşterilerinin talepleri doğrultusunda tasarlandı.

A+A-

Mavi yolculuklar için yeterli, sportif balıkçılık ve su sporları donanımlarına sahip olan, aynı zamanda başüstünde misafirlere alan sunacak ve tamamen kapalı flybridge’e sahip olacak bir lüks motoryat talebinde bulunan Riviera yat sahiplerinin hayalleri, yeni 72 ile gerçekleştirdi.

16 metrekareden biraz büyük kokpitinde sunduğu sportif balıkçılık donanımları ve su sporları gereçleri, motoryatın önemli niteliklerinin başında geliyor. Güvertede yer alan dört ayrı hatch bölmesinin iki tanesi, balık saklamak için kullanılabiliyor.

Kokpitin ön tarafında barbekü yer alıyor. Geniş bir yemek masası ve oturma grubunun haricinde katlanarak açılan televizyon da, yine güvertede karşımıza çıkıyor. Motoryatın dümen istasyonu, tamamen kapalı biçimde tasarlanmış flybridge güvertesinde konumlanıyor. Norsap koltuklarla donatılmış olan dümen istasyonunun yanı sıra, güvertede wet bar ve geniş bir divan da bulunuyor.

Yeni 72, standart olarak çift 1800’er beygir güç üretebilen MAN V12 dizel motorlarla donatılıyor. Riviera, daha fazla güç isteyen müşterileri için 1900’er beygirlik MAN opsiyonunu da ayrıca sunuyor.

Vira Haber

Bu haber toplam 5883 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.