1. HABERLER

  2. GEMİ & YAT İNŞA

  3. Sanlorenzo piyasaya sürmeye hazırlanıyor
Sanlorenzo piyasaya sürmeye hazırlanıyor

Sanlorenzo piyasaya sürmeye hazırlanıyor

Sanlorenzo,Cannes, Genoa, Düsseldorf ve Miami yat fuarlarında SX88 modeliyle elde ettiği başarıdan sonra yeni SX72 tasarımını piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

A+A-

Geçtiğimiz yıl Cannes, Genoa, Düsseldorf ve Miami yat fuarlarında SX88 modeliyle elde ettiği muazzam başarının üstüne Sanlorenzo, yeni SX72 tasarımını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Sanlorenzo, 2017 senesinde SX88 modelinden tam 13 adet satmıştı. Tersane bu yatlardan 3 tanesini sahiplerine teslim etti.

Bu sene 60. yılını kutlayacak olan Sanlorenzo, yeni ‘crossover’ tipi SX72 tasarımında, açık yaşam alanlarındaki yenilikçi yaklaşımıyla adından söz ettirecek. Zuccon stüdyosunun dış tasarımını yaptığı SX72'nin iç mekanlarını ise Piero Lissoni tasarladı.

Resmi olarak 2018 Cannes Yachting Festival’da tanıtılacak olan yeni model, başarılı SX88 modelinin tüm stil özelliklerine sahip olacak. Bunların başında ise şüphesiz, geniş açık yaşam alanları ve birbirine büyük camlarla bağlanan farklı bölümler geliyor. Yeni SX72’nin dikkat çeken özelliklerinden biri de, 18 metrekarelik geniş yüzme platformu.

Vira Haber

 

Bu haber toplam 6098 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.