1. HABERLER

  2. GEMİ & YAT İNŞA

  3. Sanmar, Svitzer’e bu yıl 8 römorkör teslim etti
Sanmar, Svitzer’e bu yıl 8 römorkör teslim etti

Sanmar, Svitzer’e bu yıl 8 römorkör teslim etti

Sanmar, sahip olduğu 40 yıllık römorkör işletme tecrübesi ile inşa ettiği yüksek teknolojili deniz araçları sayesinde dünya devlerinin dikkatini Türkiye’ye çekmeye devam ediyor…

A+A-

Sanmar, Svitzer’e 2017’de toplamda 8 yeni inşa römorkör teslim etti. Sanmar’ın 2008 yılından bu yana Svitzer’e teslim ettiği yüksek teknolojili yeni inşa römorkör sayısı ise 15. Svitzer’in 2017 yılında verdiği siparişlerden 2 römorkör Avustralya’da, 3 römorkör de İngiltere’de faaliyette bulunuyor. 2017 teslim römorkörlerin hepsi Sanmar Terminal serisi RAstar 2800E olup 70 ila 80 ton çekme gücüne sahip.

Dünya devi Maersk’ün iştiraki Danimarkalı terminal operatörü Svitzer, Sanmar’a 15 römorkör siparişi dışında, dört yeni inşa römorkör daha sipariş etti. Sanmar’ın ekim ayı sonunda siparişini aldığı bu yeni inşa römorkörler, yaklaşık 30 metre boyunda, RAstar 2900 SX Terminal Serisi olup Robert Allan tasarımına sahip.

Denizde ve limanlarda römorkör işletme ve kılavuzluk hizmetlerinde 40 yıllık tecrübeye sahip olan Sanmar, yüksek teknolojili römorkör inşasında dünyanın lider konumdaki üç üreticisinden biri olarak, dünya devi Svitzer için bu deniz araçlarını üretmeye devam edecek.

sanmar-001.jpg

sanmar1.jpg

sanmar2.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 4235 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.