1. HABERLER

  2. KURUMSAL

  3. Setur Marinaları’ndan tekne tutkunları için çok özel kampanya
Setur Marinaları’ndan tekne tutkunları için çok özel kampanya

Setur Marinaları’ndan tekne tutkunları için çok özel kampanya

Türkiye’nin en büyük zincir marina işletmecisi Setur Marinaları, sinerji kampanyası ile tekne sahiplerine fırsatlar sunuyor.

A+A-

Kalamış-Fenerbahçe, Yalova, Ayvalık, Çeşme, Kuşadası, Marmaris, Kaş, Finike, Antalya, Midilli ve Gökova Ören olmak üzere toplam 11 marinası ve 6 binden fazla yat bağlama kapasitesine sahip Setur Marinaları yeni kampanyası ile tekne sahiplerine çeşitli fırsatlar sunmaya devam ediyor. Setur Marinaları, yıllık sözleşme yapan misafirlerine diğer Setur Marinaları’nda 30 güne kadar olan bağlamalarda % 50 indirim sağlıyor. Ayrıca diğer Setur Marinaları’nda % 50 indirimli kalırken bu süre 30 güne kadar yeni sözleşme dönemine ücretsiz ilave ediliyor.

Güvenliğin her zaman ön planda tutulduğu Setur Marinaları, yol yardımı ve karapark hizmeti ile misafirlerinin hayatını kolaylaştırıyor. Seyir sırasında öngörülmeyen karapark ihtiyacı için Setur Marinaları; acil durumlarda yol yardımı, ücretsiz bağlama, karapark ve liftte yine % 50 indirim fırsatı sunuyor.
Setur Marinaları, bağlama hizmetlerinin yanı sıra deneyimli kadrolarıyla alışılmış marina servislerinin dışında; otel, uçak rezervasyonları, çevre gezileri, araç kiralama, giriş-çıkış formaliteleri ve yat sigortası gibi pek çok konuda da tekne sahiplerine yardımcı olmaktadır. Detaylı bilgi için www.seturmarinas.com adresi ziyaret edilebilir.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 3908 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.