1. HABERLER

  2. BOAT SHOW

  3. Tezmarin, Pirelli ile CNR Boat Show’daydı
Tezmarin, Pirelli ile CNR Boat Show’daydı

Tezmarin, Pirelli ile CNR Boat Show’daydı

Tezman Holding tarafından 1996 yılında kurulan Tezmarin bugün Türkiye'nin en büyük yat distiribütörü olarak yer alıyor.

A+A-

Tezman Holding tarafından 1996 yılında kurulan Tezmarin bugün Türkiye'nin en büyük yat distiribütörü olarak yer alıyor. Teknik olarak genel müdüründen personeline kadar profesyonel denizci olan ekibiyle; Türkiye'nin her yerinde en iyi ve en kapsamlı satış sonrası hizmeti müşterilerine sunan Tezmarin, Pirelli 880 Sport ve Pirelli PZERO 1100 Cabin modellerini Boat Show'da sergiledi.

'Bu sene fuara ilgi yoktu'

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Boat Show'a Pirelli markasıyla katılan Tezmarin satış sorumlusu Erol Termiyeci, fuarın önceki yıllara kıyasla daha durgun geçtiğini ifade etti. Termiyeci ''Bir hafta boyunca Boat Show'da yer aldık, bu yıl fuar beklentinin biraz altında geçti. Tek bizim ürünlerimize değil Boat Show'a beklenen ilgiyi bu sene göremedik. Geçen seneye göre daha çok satış oldu ancak katılımcı çok azdı'' diyerek fuarı kısaca değerlendirdi.

Pirelli 880 Sport ve Pirelli PZERO 1100 Cabin Boat Show'da ilgi odağıydı

Bu yıl 15-23 Şubat arası gerçekleşen Boat Show'da şişme botlara herkes tarafından büyük ilgi vardı. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen fuara Tezmarin bünyesinde sergilenen Pirelli 880 Sport ve Pirelli PZERO 1100 Cabin'de gösterişli halleriyle, fuarın en gözde şişme botları arasında yer aldı. Fuarın en dikkat çekici iki modelinin özelliklerinin orta noktası ise ikisinin de benzinli yüksek devirli motora sahip olması. Tek tek özelliklerine gelicek olursak Pirelli PZERO’nun 1100 Cabin modeli 11,37 metre boyunda ve 3,54 metre genişliğinde. Kıç havuzluğunda oturma grubu, güneşlenme minderi ile wet-bar ve mini buzdolabı yer alıyor. Botun iki adet 320 beygirlik MerCruiser motoruyla en yüksek hızı 50 knot, yakıt kapasitesi 660, temiz su kapasitesiyse 160 litre. Pirelli 880 Sport ise 8.70 metre boyunda ve 3.12 metre genişliğinde. Kıç havuzluğunda güneşlenme minderleri, ön tarafında ise oturma grubu ile mini buzdolabı bulunuyor. Botun 220 beygir gücüne sahip motoru bulunmakta. Yakıt kapasitesi 370, temiz su kapasitesi ise 80 litre. Her ikisi de özellikleriyle yaz sezonuna aksiyon ve dinamizim getirmeye hazırlanıyor.

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1369 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.