1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Tırsan ile Türk-Alman Üniversitesi'nden işbirliği anlaşması
Tırsan ile Türk-Alman Üniversitesi'nden işbirliği anlaşması

Tırsan ile Türk-Alman Üniversitesi'nden işbirliği anlaşması

Tırsan ile Türk-Alman Üniversitesi (TAÜ) arasında işbirliği anlaşması imzalandı. İmza töreninin ardından Tırsan'ın yeni logosunun tanıtımı da yapıldı.

A+A-

Yaşar ÖZER / Vira Haber

Kavacık'taki Asia Princess Hotel'de Tırsan ile Türk-Alman Üniversitesi arasında işbirliği anlaşması imzalandı. Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Türk-Alman Üniversitesi ile "neleri geliştirebiliriz" noktasında bir protokol imzaladıklarını söyledi. TAÜ'nün bir devlet üniversitesi olduğunun özellikle belirtildiği törende, üniversite bünyesinde 535 öğrencinin olduğu ve bu öğrencilerin özenle seçildiği ifade edildi. TAÜ'nün teorik bilginin yanında uygulamaya da çok önem verdiğinin altı çizilirken diğer üniversitelere nazaran çok farklı öğrenciler yetiştirmeyi hedefledikleri belirtildi.

Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, TAÜ Rektörü Prof. Dr. Halil Akkanat, TAÜ Koordinatörü Prof. Dr. İzzet Furgaç ve TAÜ Destekleme Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Emre Can'ın katıldığı törende Tırsan ile Türk Alman Üniversitesi'nin işbirliği anlaşmasının detayları basınla paylaşıldı. Katılımcıların konuşmalarının ardından imzaların atılmasıyla tören sona erdi.

Tırsan yeni logosunu tanıttı

İmza töreni sonrasında Tırsan 2015 Yıl Sonu Değerlendirme ve Yeni Logo Tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantının ardından davetliler için organize edilen yemek ile etkinlik son buldu.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 3075 defa okunmuştur
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.