1. HABERLER

  2. SU SPORLARI

  3. TP52 Super Series yarışları sona erdi
TP52 Super Series yarışları sona erdi

TP52 Super Series yarışları sona erdi

D-Marin Mandalina ve D-Marin Dalmacija marinalarının ev sahipliği yaptığı dünyanın en prestijli yat yarışlarından TP52 Super Series yarışlarında D Marin Mandalina ayağında Quantum Racing takımı, D-Marin Dalmacija’da ise Luna Rossa takımı birinci oldu.

A+A-

Hırvatistan’da yer alan D-Marin Mandalina ve D-Marin Dalmacija marinaları TP52 sınıfı yelken yarışlarının Formula 1’i olarak görülen ve dünyanın en iyi yekpare gövdeli yelkenli yarışı kabul edilen Super Series yarışları bu yıl da kıyasıya yarışla geçti.

Šibenik’te 23-27 Mayıs tarihinde yedinci sezonuna başlayan yarış D-Marin Mandalina’nın ardından 20-24 Haziran tarihinde D-Marin Dalmacija’nın ev sahibi olduğu Zadar’da devam etti. D-Marin, TP52 yatçılığın ve yarışların yanı sıra bu gibi etkinlikleri organize ederek etkinliğin gerçekleştirildiği yerlerin tanıtımına da katkıda bulunuyor. D-Marin, önümüzdeki yıl için 1002’den fazla tekneyi bir araya getirecek olan ORC Dünya Şampiyonası ve 2020’de Türkiye’de gerçekleştirilecek TP52 Dünya Şampiyonası’na da ev sahipliği yapacak.

yaris-003.jpg

yaris1-002.jpg

yaris2-002.jpg

yaris3.jpg

yaris4.jpg

yaris5.jpg

yaris6.jpg

yaris7.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 4492 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.