1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. T/S Samsun gemisi DTO Marmaris Şubesi'nce ağırlandı
T/S Samsun gemisi DTO Marmaris Şubesi'nce ağırlandı

T/S Samsun gemisi DTO Marmaris Şubesi'nce ağırlandı

Türk Deniz Eğitim Vakfı bünyesinde Tüdev Eğitim ve İşletmesine ait T/S Samsun isimli eğitim gemisi Marmaris Limanı’na geldi.

A+A-

Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde faaliyette bulunan üniversite ve meslek yüksekokullarının denizcilik bölümlerinde eğitim gören 240 öğrencisi 20 Temmuz Perşembe günü Marmaris Limanı’na gelen T/S Samsun gemisinin 24 Temmuz Pazartesi gününe kadar Marmaris’te kalacağı öğrenildi.

Gemiyi Marmaris’te ağırlayan İMEAK Deniz Ticaret Odası Marmaris Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Mengi ve Şube Müdürü Çağla Akkuş, T/S Samsun gemisi kaptanı Ufuk Tuncer, Eğitim Gemisi Koordinatörü Tuğfan Şahin ve İsa Yamak ile öğrenciler Fatma Nur Aydaş ve Çağatay Çıracı Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Marmaris Liman Başkanı Burak Okcu ve Marmaris Sahil Güvenlik Grup Komutanı Oğuz Bakev'i makamlarında ziyaret ederek eğitim gemileri hakkında bilgi verdiler.

Marmaris protokolünden T/S Samsun gemisine ziyaret

T/S Samsun isimli eğitim gemisi Marmaris Limanı ziyaretinde Marmaris protokolünü ağırladı.

Gemiyi limanda ziyaret eden Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, Güney Görev Grup Komutanı Tuğamiral Levent Kerim Uça, Aksaz Deniz Üs Komutanlığı Kurmay Başkanı Dz. Alb. Ertan Engerek, Jandarma Komutanı J. Bnb. Mustafa Çetinkaya, İMEAK Deniz Ticaret Odası Marmaris Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Mengi ve beraberindeki 30 kişilik heyet gemi kaptanından brifing aldı. Heyet daha sonra öğrenciler ile birlikte gemide yemek yedi.

Deniz Ticaret Odası Marmaris Şubesi Başkanı Hasan Mengi ‘ye gemide bir plaket takdim edilirken, sıcak ev sahipliği için de teşekkür edildi. Eğitim gemisi ile Marmaris’e gelen öğrencilerin İMEAK Deniz Ticaret Odası Marmaris Şubesi evsahipliğinde Marmaris koylarını gezecekleri bir tura çıkacakları öğrenildi.

marmaris-protokolunden-ziyaret.JPG

ViraHaber.com

Bu haber toplam 8053 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.