1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Turgut Kıran Bilka Denizcilik ve Armona Denizcilik’i ağırladı
Turgut Kıran Bilka Denizcilik ve Armona Denizcilik’i ağırladı

Turgut Kıran Bilka Denizcilik ve Armona Denizcilik’i ağırladı

Turgut Kıran Denizcilik Fakültesinde 7'inci Kariyer Günleri konukları Bilka Denizcilik ve Armona Denizcilik oldu.

A+A-

Turgut Kıran Denizcilik Fakültesinin 7.Kariyer günleri kapsamında 7 Kasım 2017 Pazartesi günü gerçekleşen konferansındaki konuğu olan İnsan Kaynakları Müdürü Kpt.Özgür Çetinkaya Armona Denizcilik A.Ş temsilciliğinde  katıldı.

Konuşmasına şirketin tarihçesi ve filo gemilerinin teknik özellikleri ve çalışma bölgeleri hakkında bilgilendirmeyle başlayan İnsan Kaynakları Müdürü Kpt. Özgür Çetinkaya şirket olarak sahip oldukları stajyer politikasına değindi filolarının büyük kısmını stajyerlikten itibaren kendilerinde çalışan zabitlere yer verdiklerini ve gemilerinde stajyer olarak bulundukları süre içerisinde onlardan bir takım beklentileri karşıladıkları takdir de zabit olarakta çalışmak istediklerini belirttikten sonra konferans öğrencilerinde katılımıyla karşılıklı soru ve cevap şeklinde devam etti. Konferansın tamamlanmasının ardından plaket takdimiyle konferans son buldu.

13 Kasım 2017 Pazartesi günü gerçekleşen Bilka Denizcilik oldu. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği toplantıya katılan Bilka Denizcilik yetkilileri Kariyer Günleri'ne katıldıklarından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Bilka Denizcilik Şirketi Personel Müdürü Ziya Burak Dinç ve Operasyon Müdürü Metin Yelkenci, eski adı VBG Denizcilik olan Bilka Denizcilik Şirketi tanıtımı, misyonu, vizyonu ve Şirket revizyonu konusunda bilgiler verirken, öğrencilerin sorularını samimi bir ortamında cevapladı.

Öğrencilerin yöneltmiş oldukları soruları içtenlikle cevaplayan Bilka Denizcilik yetkilileri, şirketin stajyer politikaları, stajyer ve zabit alım aşamaları, zabite ve stajyerlere verilen eğitimler konusunda bilgi verirken Turgut Kıran Denizcilik Fakültesin’den bünyelerine katmış oldukları stajyer ve zabitlerin kalitesinin çok iyi bir seviyede olduğuna birlikte çalışmaktan memnuniyet duyduklarına değindiler. Gemideki örf ve adetten bahsederken aynı zamanda şirkete karşı vefanın öneminden bahsettiler.

Öğrencilerin Personel Müdürü Ziya Burak Dinç’e yaptıkları güzel sürpriz ile birlikte Burak beyi yeni yaşı adına tebrik edip kutladılar.Bilka Denizciliğin Personel  Müdürü Ziya Burak Dinç ve Operasyon Müdürü Metin Yelkenci  okulun olanaklarının çok iyi olduğunu ve şirketleri ile okulları arasında ailevi bir bağın oluştuğunu dile getirdi. Öğrenciler tarafından katılımcılara kariyer günlerine katılımlarından dolayı plaket takdim edildi. Ardından fotoğraf çekimi yapılarak oturum sonlandırıldı.

kiran-003.jpg

kiran1.jpg

kiran2.jpg

kiran3.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 7026 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum