1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Türk Henkel’den LOCTITE Çözümleri eğitimi
Türk Henkel’den LOCTITE Çözümleri eğitimi

Türk Henkel’den LOCTITE Çözümleri eğitimi

Türk Henkel Genel Endüstri Bölümü teknik ekibi tarafından verilecek olan tersane ve marin sektörüne yönelik LOCTITE çözümlerini kapsayan eğitim,   20 Mart Çarşamba günü Tuzla DoubleTree by Hilton’da gerçekleşecek.

A+A-

Türk Henkel Genel Endüstri Bölümü, tersane ve marin sektörüne Yönelik LOCTITE Çözümleri eğitimi veriyor.

Türk Henkel Genel Endüstri Bölümü teknik ekibi tarafından verilecek olan tersane ve marin sektörüne yönelik LOCTITE çözümlerini kapsayan eğitim,   20 Mart Çarşamba günü Tuzla DoubleTree by Hilton’da gerçekleşecek.

Teknik eğitimin ilk kısmında, katılımcılara LOCTITE Bakım Onarım Çözümleri eğitimi verilecek. Öğleden sonra ise, Tersane ve Marin sektörüne Yönelik Çözümler eğitimi gerçekleştirilecek ve katılımcılara uygulamalı eğitim verilecek. Teknik ekip tarafından, katılımcıların tüm soruları cevaplanacak ve katılımcılara isme özel düzenlenmiş eğitim sertifikaları dağıtılacak.

Program detayları

Türk Henkel Genel Endüstri Bölümü, Tersane ve Marin Sektörüne Yönelik LOCTITE Çözümleri eğitimine katılım ücretsiz olup,  eğitim alacak kişilerin ad ve soyad bilgilerini 15.Mart 2019 tarihine kadar firma yetkilileri Büşra Dalgıç veya Onur Fidan’a telefon veya mail yolu ile bildirmeleri gerekiyor.

Büşra Dalgıç: [email protected]  0533 691 03 64

Onur Fidan: [email protected]  0549 278 86 78

henkel-001.jpg

Henkel Hakkında

Henkel, global olarak dengeli ve çeşitlilik gösteren bir portföyle faaliyet göstermektedir. Güçlü markalar, inovasyonlar ve teknolojiler sayesinde şirket, üç iş birimiyle hem endüstriyel hem de tüketici iş birimlerinde lider konumlara sahiptir. Henkel Yapıştırıcı Teknolojileri, yapıştırıcı piyasasında dünya çapında tüm endüstriyel sektörlerde global bir liderdir. Henkel’in Çamaşır ve Ev Bakım ile Beauty Care İş Birimlerinde, dünya genelinde pek çok piyasa ve kategoride liderliği bulunmaktadır. 1876 yılında kurulan Henkel, 140 yılı aşkın süredir başarısını sürdürmektedir. 2017 yılında Henkel, 20 milyar Euro satış ve 3,5 milyar Euro faaliyet kârı bildirmiştir. Üç iş biriminin üç yıldız markası olan, Loctite, Schwarzkopf ve Persil 6,4 milyar Euro'dan fazla satış gerçekleştirmiştir. Henkel dünya çapında güçlü şirket kültürü ile bir araya gelmiş, tutkulu, birbirinden farklı olan ancak aynı değerleri paylaşarak, sürdürülebilir değerler yaratmak için çalışan yaklaşık 53.000 kişiyi istihdam etmektedir. Sürdürülebilirlik konusunda tanınmış bir lider olarak Henkel, birçok uluslararası endeks ve sıralamada en üst sıralarda yer almaktadır. Henkel’in imtiyazlı hisse senetleri, Almanya DAX borsa endeksine kayıtlıdır.

Vira Haber

Bu haber toplam 6016 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum