1. HABERLER

  2. KURUMSAL

  3. Türk Loydu-OSEM ile işbiriği yaptı
Türk Loydu-OSEM ile işbiriği yaptı

Türk Loydu-OSEM ile işbiriği yaptı

Türk Loydu – OSEM işbirliği ile Oto Servis Sertifikasyonu’nda yeni bir dönem başladı.

A+A-

Türk Loydu’nun, Oto Yedek Parça ve Servis Sertifikasyonu Merkezi (OSEM) adına oluşturduğu oto bakım ve onarım merkezi belgelendirme modeli ve standardıyla oto servis sertifikasyonu alanında yeni bir dönem başlıyor. Geliştirilen model ve belgelendirme sayesinde sigorta şirketleri oto hasar birimlerinin maliyet yönetimine ve hizmet kalitesine katkı sağlamak, oto servislerinin hizmet kalitesini ve standartlarını yükselterek müşteri memnuniyetini artırmak hedeflenmektedir.

Türkiye Sigorta Birliği (TSB) tarafından kurulan OSEM’in sektöre tanıtımı ve ilk sertifikasyon dağıtımı 16 Mart 2016 tarihinde İstanbul-Point Otel Barbaros’ta yapılan toplantı ile gerçekleştirildi.

Açılış konuşmalarını OSEM Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Hancıoğlu, Türkiye Sigortacılar Birliği Başkanı Ramazan ÜLGER ve Hazine Müsteşarlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet GENÇ tarafından katılım sağlanan toplantıda, OSEM Genel Müdürü Bener Yıkılmaz'ın sunumu ile devam edildi. Sunum sonrasında Türk Loydu tarafından gerçekleştirilen denetimlerde başarılı olmak suretiyle belgelendirilen Baykan Otomobil A.Ş. (Otomol) ve Beken Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş (Autoking) yöneticilerine sertifikaları takdim edildi.

Toplantıya Türk Loydu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı M. Cem Melikoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Atilla Oksay, Yrd. Doç. Dr. Serhan Gökçay, Türk Loydu İktisadi İşletmesi Genel Müdürü Mehmet Çağlarca, Türk Loydu Endüstri ve Belgelendirme Sektörü Direktörü Ayfer Adıgüzel ve Sistem Belgelendirme Bölümü Müdürü H.Uğur Aykaç katıldı.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 4785 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.