1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. Türk Loydu Vakfı 62. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi
Türk Loydu Vakfı 62. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi

Türk Loydu Vakfı 62. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi

Türk Loydu Vakfı’nın 62. Olağan Genel Kurulu, Yönetim Kurulu, Sektör Temsilcileri ve basın mensuplarının katılımı ile 26.04.2018 tarihinde Türk Loydu merkez binası Prof. Dr. Teoman ÖZALP Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

A+A-

Türk Loydu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Cem Melikoğlu’nun hoş geldiniz konuşması ile başlayan 62. Olağan Genel Kurul, Türk Loydu Uygunluk Değerlendirme Hizmetleri AŞ Genel Müdürü Alper Eralp’in kurum faaliyetlerini takdimi, bilanço ve denetim raporlarının okunması, görüşülmesi, yönetim ve denetim kurullarının ibrası ile 2018 yılı bütçesinin takdimi, görüşülmesi ve onaylanması ile tamamlandı.

Türk Loydu  Genel Kurul’una İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Tamer Kıran, Başkan Yarımcısı Şadan Kaptanoğlu, Piri Reis Üniversitesi Rektörü Prof Dr Oral Erdoğan, TMMOB GMO Başkanı Salih Bostancı ile Türk Loydu’nun eski yöneticilerinin yanı sıra kamu ve özel sektör kuruluşlarının temsilcilerinden oluşan delegasyonun katılımlarıyla gerçekleşen genel kurulda Türk Loydu’nun yenilenebilir enerjilerde, raylı sistemlerde ve nükleer alanlarda yapmış olduğu başarılı çalışmaları, uluslarası etkinlikleri ve büyüyen filo yapısı sunuldu. 

 

tlv-62-gk---5.jpg

tlv-62-gk---1.jpg

tlv-62-gk---2.jpg

tlv-62-gk---6.jpg

tlv-62-gk---8.jpg

tlv-62-gk---7.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 4627 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.