1. HABERLER

  2. GEMİ & YAT İNŞA

  3. Turquoise Yachts’ın 74M süperyatı göz kamaştıracak
Turquoise Yachts’ın 74M süperyatı göz kamaştıracak

Turquoise Yachts’ın 74M süperyatı göz kamaştıracak

Turquoise Yachts, 74 metrelik süperyat projesinin yapımı devam ediyor. 2019’un sonunda tamamlanacağı belirtilen süperyat 17 knot sürate çıkabileceği öğrenildi.

A+A-

Turquoise Yachts, 74 metrelik süperyat projesinin yapımı devam ediyor. Çelik gövdesinin inşasının bittiği bildirilen yatın, 2019’un sonunda tamamlanacağı belirtildi.

Turquoise Yachts, 74 metrelik süperyatın tasarımını, Andrea Vallicelli ve C Yacht Design firması tamamladı. Aydınlık ve ‘misafirperver’ bir iç mekan tasarlayan Ken Freivokh’un, 1558 GT’lik bir çalışma alanı oldu. Tam boyu 73,6 metre olan bu dev yatın iç dekorasyonunda, mermer, granit, deri ve parlak lake kaplamalar tercih edildi.

Tekne sahibi kamarası dahil toplam 6 kamaralı iç düzen sunan yatta, 12 kişilik misafir kapasitesi var. Tekne sahibi kamarasının özel balkonu ve jakuzzi’si dikkat çekiyor. Süperyatın öne çıkan diğer özellikleri ise; helikopter pisti, katlanarak açılan beach club’ı ve 7 metrelik yüzme havuzu. Öte yandan, geniş garajında 10 metreye kadar üç servis teknesi taşıyabilme kapasitesine sahip.

Makine detayları henüz açıklanmayan yatın, 17 knot sürate çıkabileceği öğrenildi. 12 knot olarak belirtilen seyir süratinde menzili 7 bin deniz mili olacak. 

turquoise.jpg

turquoise1.jpg

turquoise2.jpg

turquoise3.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 4629 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.