1. HABERLER

  2. GEMİ & YAT İNŞA

  3. Ürkmez: Gemi sanayimiz çok önemli yol aldı
Ürkmez: Gemi sanayimiz çok önemli yol aldı

Ürkmez: Gemi sanayimiz çok önemli yol aldı

FURTRANS Grubu Başkanı Faruk Ürkmez, Türk gemi sanayiinin uçak gemisi yapabilecek güce geldiğini, grup olarak sivil projelerin yanı sıra 2007 yılından itibaren savunma sanayii sektöründe de yer aldıklarını söyledi.

A+A-

Anadolu Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Faruk Ürkmez, Türk gemi inşa sanayiinin çok önemli yollar kat ettiğini ifade ederek, “Dünyayla yarışır durumdayız” dedi.

Denizciliğin her alanında faaliyet gösteren FURTRANS Grubu Başkanı Faruk Ürkmez, ilçede bulunan yatırımları görüşmek üzere bir araya geldiği Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ile görüş alışverişinde bulundu.

Türk gemi sanayiinin uçak gemisi yapabilecek güce geldiğini, grup olarak sivil projelerin yanı sıra 2007 yılından itibaren savunma sanayii sektöründe de yer aldıklarını ifade eden Faruk Ürkmez, “Milli Savunma Bakanlığı, Savunma Sanayii Müsteşarlığı’nın ‘Askeri platformların tasarımı ve inşasının yurt içinde gerçekleştirilmesi’ şeklinde belirlediği vizyon doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

 Faruk Ürkmez’in Altınova’ya önemli hizmetleri bulunduğunu söyleyen Başkan Oral, “Cumhuriyet Mahallesi Ergenekon ve Çayırlar caddeleri üzerinde kurulu bulanan Faruk Ürkmez Çocuk Parkı’nda çocuklarımız güvenli bir şekilde oyunlarını oynayabiliyorlar. Kendilerinin ilçemize katkıları çok fazladır. İlçe halkım adına Faruk Bey’e teşekkür ediyorum” dedi.

Vira Haber

Bu haber toplam 3404 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.