1. HABERLER

  2. SU SPORLARI

  3. Volvo Ocean Race'de geri sayım başladı
Volvo Ocean Race'de geri sayım başladı

Volvo Ocean Race'de geri sayım başladı

IWC Schaffhausen dünyanın en zorlu açık deniz tekne yarışı Volvo Ocean Race 2011-2012 etkinliği ile maceraya yelken açıyor...

A+A-

IWC Schaffhausen dünyanın en zorlu açık deniz tekne yarışı Volvo Ocean Race 2011-2012 etkinliği ile maceraya yelken açıyor...

Rekabet, macera ve teknolojinin eşsiz bir birleşimi olan Volvo Ocean Race, “Yelkenciliğin Everest’i” olarak biliniyor, denizde yaşanan drama ve dayanıklılık gösterilerini, uğradığı limanlarda yaşanan göz kamaştırıcı aktivitelerle bir araya getiriyor.

Her yıl merakla beklenen ve yelken dünyasının en önemli etkinliklerinden biri olan Volvo Ocean Race, Ekim 2011 tarihinde dünyanın önde gelen saat üreticisi IWC Schaffhausen sponsorluğunda, İspanya’nın Alicante Limanı’nda başlıyor. Temmuz 2012 tarihinde İrlanda Galway'de sona erecek Volvo Ocean Race heyecanında 39.370 deniz mili yol katedilecek.

9 ay boyunca zorlu mücadelere sahne olacak ve yelken tutkunlarına nefes kesen anlar yaşatacak bu yarışa; Cape Town ( Güney Afrika) , Abu Dhabi (BAE) , Sanya (Çin), Auckland (Yeni Zelanda), İtajai (İtalya), Miami (ABD), Lizbon (Portekiz) ve Lorient (Fransa) limanları ev sahipliği yapacak.

Dünya çapındaki önemli sosyal sorumluluk projelerine verdiği destek ile tanınan IWC Schaffhausen'ın sponsorluğunda gerçekleştirilecek Volvo Ocean Race etkinliği, yelken tutkunları için nefes kesen bir macera ve uzun soluklu bir heyecan fırtınası vaad ediyor. IWC, yarışma içindeki prestijli 24 saat müsabakasına da sponsor olacak.

İş birlikteliği ile ilgili görüşlerini ifade eden IWC Schaffhausen CEO’su Georges Kern, 'IWC Schaffhausen ve Volvo Ocean Race eşsiz birer marka olmalarının yanı sıra yaratıcılıkları, olağanüstü el işçilikleri, teknik mükemmeliyetçilikleri , maskülenliği ve maceracı ruhları ile tanınıyor. Aramızda ki iş birliği de bu çerçevede doğal olarak gelişti ve IWC olarak dünya çapında böyle bir spor etkinliğine dahil olmaktan mutluluk duyuyoruz. ' dedi.

IWC Schaffhausen 'ın öncü ve yenilikçi duruşu ile Volvo Ocean Race etkinliğine en uygun saat markası olduğunu ifade eden Volvo Ocean Race Ceo'su Knut Frostad ise, ‘IWC Schaffhausen’ı Volvo Ocean Race 2011 – 2012 sponsorumuz olarak duyurmaktan kıvanç duyuyoruz' şeklinde konuştu.

IWC Schaffhausen Hakkında…
IWC Schaffhausen, 140 seneyi aşkın bir süredir, saatinde dakiklikten çok daha fazlasını bekleyen saat konosörleri için kompleks fonksiyonları olan, kullanımı olağanüstü kolay mükemmel saatler üretmektedir. 1868 yılında kuruluşundan beri International Watch Company, köklü bir Isviçre saat üreticisi olması, yenilikçiliği ve teknik mükemmelliği ile şöhret kazanmıştır. Günümüzde IWC markası geçmiş tarihinin en başarılı zamanındadır. IWC, sosyal sorumluluk proje teşvikleriyle hem yurt içi hem de yurt dışında bu güçünü kullanmaktadır. IWC klasik sayılabilecek modellere imza atmasının yanı sıra çevreye duyarlılığı ile dikkat çekmektedir. 2007 yılında IWC Karbon - denge sertifikası almış ve dünyaya yüzde 90 daha az karbondioksit salgılayarak saat sanatını çevrecilikle birleştirmiştir.

Virahaber

 

Bu haber toplam 856 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.