1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. Yaf Diesel iftarında Hüseyin Başkan'dan müzik ziyafeti
Yaf Diesel iftarında Hüseyin Başkan'dan müzik ziyafeti

Yaf Diesel iftarında Hüseyin Başkan'dan müzik ziyafeti

Denizcilik sektörünün önde gelen gemi makine firmalarından Yaf Diesel’in düzenlediği iftarda Ramazan’ın muhabbeti ve bereketi vardı. Beyaz Martı gemisinde düzenlenen iftara KOSDER Başkanı Hüseyin Kocabaş’ın söylediği şarkılar damga vurdu.

A+A-

İftar saatinde Haydarpaşa İskelesi’nden hareket eden Beyaz Martı teknesinde bir araya gelen konuklar Ramazan’ın muhabbetini tekne turuyla taçlandırdılar. Yaf Diesel ekibi, konukları kapıda karşılarken gelen konuklarla bizzat tek tek ilgilenildi. Son yıllarda yarattıkları dinamizmle denizcilik sektörüne yeni bir kan getiren Yaf Diesel'i iş partnerleri de yalnız bırakmadı. Gecede semazen gösterisinin yan sıra, saz ekibi de konuklara eğlenceli dakikalar yaşattı.

Sektör paydaşlarının yoğun katılım gösterdiği iftarın en unutulmaz anları Koster Armatörleri Derneği Başkanı Hüseyin Kocabaş’ın eline mikrofonu aldığı dakikalar oldu. Kocabaş, Yaf Diesel Direktörü Yusuf Kanıcı’nın ricasını kırmayıp iftar sonrası söylediği bir birinden güzel şarkılarla konukları neşelendirdi. Hüseyin Kocabaş’ın bu yeteneğini bilmeyen birçok kişi bir yandan şaşırırken diğer yandan şarkılara eşlik etmekten de geri durmadı. Ramazan’ın coşkusuna yakışır gecenin sonunda konuklar hatıra fotoğrafı çektirip bu unutulmaz geceyi noktaladılar.

3-139.jpg4-103.jpg5-072.jpg6-038.jpg7-040.jpg8-021.jpg

 

 

Vira Haber

Bu haber toplam 7867 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.