1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. YAF DIESEL’den IMO Onaylı Balast Suyu Test Metodu!
YAF DIESEL’den IMO Onaylı Balast Suyu Test Metodu!

YAF DIESEL’den IMO Onaylı Balast Suyu Test Metodu!

Balast suyunun regülasyonlara uygunluğunu analiz etmek amacıyla gemi içinde yapılabilen ve 20 dakika içinde güvenilir ve hızlı sonuçlar veren Luminultra BQUA PLUS Test Kiti, YAF DIESEL güvencesiyle sektördeki yerini aldı.

A+A-

Kolay kullanımı, güvenilir ve onaylı sonuçları, mobil cihazlara olan uyumu ile dikkat çeken test kiti, liman denetimleri öncesi hazırlıkların tamamlanmasını sağlayarak gemi sahiplerine büyük avantajlar sağlıyor. YAF DIESEL’in teknik desteğiyle kullanıcılarına sunulan kit bu sayede balast suyunun yönetilmesinde bir iç denetim mekanizması olarak da çalışıyor.

Test Kitine Sahip Olmak Neden Önemli?

Uzun yıllardır balast suyu (BW) test çözümü üzerinde çalışan LuminUltra’nın geliştirdiği test kiti, verdiği hızlı ve doğru sonuçlar nedeniyle limandaki kontrolörler (PSC) tarafından tercih ediliyor. Limana gelmeden önce bir numuneyi onaylı ve güvenilir şekilde analiz eden ve esnek ve taşınabilir olan bu sistem, 20 dakika içinde elde ettiği analiz sonuçlarını ios ve android tüm mobil cihazlara online olarak aktarabiliyor.

equipment-clean-up.jpg 

Test Kitinin Avantajları Saymakla Bitmiyor

IMO onaylı test kitinin başlıca avantajlar arasında; tüm mikroorganizmaları ölçebilir olması, liman denetimi öncesi evrakların hızlıca hazırlanmasını desteklemesi, arıtma öncesi ve sonrası kullanılabilir olması, esnek ve taşınabilir olması, 1 parça ekipmanın gerekli tüm test analizlerini sağlaması, PSC ve Klas Sörveyörleri kitleri kullanarak limandaki beklemeleri azaltması ve BWTS’nin iç denetimini sağlaması yer alıyor

atp-bacteria-loop-001.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 2402 defa okunmuştur
Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.