1. HABERLER

  2. SU SPORLARI

  3. Yelkenler bu sefer lösemili çocuklar için açıldı
Yelkenler bu sefer lösemili çocuklar için açıldı

Yelkenler bu sefer lösemili çocuklar için açıldı

İzmir Sonbahar Trofesi Çeşme Parkuru 4. Ayak yarışları, Dr. Behçet Uz Çocuk Vakfı (BUVAK) katkılarıyla IC Çeşme Marina’dan gerçekleştirildi.

A+A-

Uluslararası Çeşme Yat Kulübü (ICYC) ve Ege Açıkdeniz Yat Kulübü’nün (EAYK) ortaklaşa düzenlediği İzmir Sonbahar Trofesi Çeşme Parkuru 4. Ayak yarışları, Dr. Behçet Uz Çocuk Vakfı (BUVAK) katkılarıyla IC Çeşme Marina’dan gerçekleştirildi.

buvak_odultoreni_2.jpg

Coğrafi yarışının ödülleri verildi

30 teknenin kayıt vermesi ile başlayan Sonbahar Trofesi 4. Ayak yarışı, cumartesi rüzgârın yeterli esmemesinden dolayı yapılamadı. Akşamüstü Verano’da 13 Kasım’da gerçekleştirilen Coğrafi Rota yarışının ödülleri verildi. IRC 1’de ARNES, IRC 2’de BLUE MILES, IRC 3’de EXİT, IRC’4 de VENTUS, IRC 5’de HALF LIFE ve Destek Sınıfında SMYRNA SAILING FIÇI birincilik ödüllerinin sahibi oldu.

buvak_odultoreni_3.jpg

Pazar günü, 16-17 knot rüzgâr altında başlayan coğrafi rota yarışı, bir teknenin yarışa gelmemesi ve bir teknenin de yarıştan çekilmesi ile 28 tekne arasında yapıldı. Yarış sonrasında, Çeşme Marina Hayal Kahvesi’nde BUVAK katkılarıyla gerçekleştirilen ödül töreninde kazananlar kupalarına kavuştu.

odultoreni_cumartesi_1.jpg

Karlı "yarışçılar ile beraber olmaktan mutluluk duyduklarını" belirtti

Ödül töreninde konuşma yapan BUVAK Başkanı Ülkü Belkıs KARLI, her sene sonbahar trofesinde yarışçılar ile beraber olmaktan mutluluk duyduklarını ve bundan sonra da hep beraber olacaklarını belirtti. Ayrıca tüm yelken severlere destekleri için teşekkürlerini iletti. Ödül töreninde; IRC 1’de ARNES, IRC 2’de BLUE MILES, IRC 3’de CYGNUS Yunus Marin, IRC 4’de VENTUS, IRC’5 de 9 EYLÜL ÜNİVERSİTESİ – KALKIŞ ve Destek Sınıfında PERLE WHITE birincilik kupaları verildi.

2016 Sonbahar Trofesi’nin final yarışları, 10-11 Aralık’ta Çeşme Marina’da yapılacaktır.

odultoreni_cumartesi_2.jpg

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2903 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.