1. HABERLER

  2. BOAT SHOW

  3. Yiğit Akü, Boat Show'da deniz tutkunları ile buluştu
Yiğit Akü, Boat Show'da deniz tutkunları ile buluştu

Yiğit Akü, Boat Show'da deniz tutkunları ile buluştu

Yiğit Akü, 11-19 Şubat 2017 tarihleri arasında gerçekleşen Yeşilköy CNR Avrasya Boat Show fuarına katılarak, Marin Aküler’de yüksek çevrim ömrüne sahip Marin Jel Aküleri sektör ile buluşturdu.

A+A-

Yiğit Akü, marin, gemi, yat, tekne ve deniz araçları için özel geliştirdiği Marin Aküler ve Marin Jel Aküleri ile nitelikli ve fonksiyonel çözümleri tüketicilerine sunmaya devam ediyor.

İlave olarak solar sistemlerde donatılmış deniz araçlarında, enerji depolama amaçlı, uzun ömürlü, bakım gerektirmeyen, özel tasarlanmış, VRLA Jel Derin Deşarj Akü serisi ile alanında arayışlara cevap veriyor.

yigit-aku-jel-aku.jpeg

Marin Aküler’de üstün çözümler sunan Yiğit Akü; deniz tutkunlarını yarı yolda bırakmayacak, maksimum korozyon direnci, yüksek çevrim ömrü, düşük iç dirence sahip glass mat seperatörleri, vibrasyona karşı güçlendirilmiş tasarımı ile fark yaratıyor. Yiğit Akü aynı zamanda; ağır hizmet koşullarına uygun güçlü plakaları ve iç tasarım mükemmelliği sayesinde deniz araçlarında maksimum düzeyde performans sağlıyor.  

yigit-aku-marin-aku.jpg

Çözüm odaklı yaklaşımı ve yenilikçi yapısı ile 40 yılı aşkın süredir fark yaratan Yiğit Akü, sektörün temsilcisi olarak başarılara imza atmaya devam ediyor.  

Ekonomik gelişmenin kaynağı olarak Ar-Ge ve Ür-Ge’ye dayalı yatırımlarını her yıl daha da artıran Yiğit Akü, 5 kıtada 90’dan fazla ülkeye ihracat yaparak, lider adımlar ile sektörün öncüsü olarak ilerliyor.   

VİRA HABER | ViraHaber.com

Bu haber toplam 4510 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.