1. HABERLER

  2. GEMİ & YAT İNŞA

  3. Yılmaz Onur: SMM Hamburg Türk katılımcılar için olumlu geçti
Yılmaz Onur: SMM Hamburg Türk katılımcılar için olumlu geçti

Yılmaz Onur: SMM Hamburg Türk katılımcılar için olumlu geçti

Onursan Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Onur, SMM Hamburg Fuarı’nı Vira Maritime’a değerlendirdi.

A+A-

Vira Maritime / Hamburg

Onursan Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Onur, SMM Hamburg Fuarı ile ilgili Vira Maritime’a açıklamalarda bulundu.

Fuarların katılımcı firmalara büyük faydalar sağladığını belirten Yılmaz Onur, sözlerini şöyle sürdürdü;

SMM Hamburg’a da dünyadaki fuarların en büyüğü diyebiliriz. Fuarların firmalara getirileri bana sorarsanız çok büyük. Çünkü burada yeni firmalarla tanışma fırsatı bulduğunuz gibi iş yaptığınız firmalarla da ilişkilerinizi geliştirebiliyorsunuz. Bizim için SMM Hamburg’da çok verimli geçti. Gerçekten Posidonia’ya nazaran burası daha büyük, konumu itibariyle Avrupa’nın ortasında yer alan bir fuar. Biz gerçekten bu fuara iştirak ettiğimiz için çok memnunuz. Genel olarak fuar bizim yönümüzden olumlu geçti. Fuarda ziyaret ettiğim diğer Türk firmalarında da fuarın olumlu geçtiğini gözlemledim. Ümit ediyoruz ki bu olumlu hava piyasalardaki kıpırdanmanın göstergesi olur.

15 Temmuz gecesinin ardından Türkiye’ye karşı bir ön yargı olduğunu fakat tamamen bakış açısının değişmediğini belirten Onur, yabancıların ufak bir tereddüt yaşadığını ve bunu zamanla aşacağını ardından da yatırımlarına devam edeceklerini düşündüğünü söyledi.

“Türk Pavilyonu’nu organize eden başta Başaran Bey olmak üzere de Gemi ve Yat İhracatçılar Birliği’ne teşekkür ederim” diyen Yılmaz Onur, “önümüzdeki fuarlara da katılmaya devam etmeyi düşünüyoruz” diyerek tanıtıma ara vermeyeceklerini ifade etti.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 3942 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.