1. HABERLER

  2. GEMİ & YAT İNŞA

  3. Zeelander’in yeni motoryatı teslimata hazırlanıyor
Zeelander’in yeni motoryatı teslimata hazırlanıyor

Zeelander’in yeni motoryatı teslimata hazırlanıyor

Hollandalı yat tersanesi  Zeelander Yachts, yeni amiral gemisi modelinin ilk gövdesini teslimata hazırlıyor. Yeni senenin ilk bölümünde yapımının tamamlanacağı açıklanan Zeelander Z72 motoryat, benzersiz çizgileri ve üstün özellikleriyle dikkat çekiyor.

A+A-

Yapımında son aşamaya gelinen yeni Z72’nin dış tasarımında, Zeelander’in tasarım ekibiyle birlikte tasarımcı Cor D. Rover görev yaptı. Motoryatın iç mekanını ise üreticinin kendi ekibi hayata geçirdi. Yuvarlak hatlara sahip kıç tasarımı ve bordadan açılan garaj kapağıyla fark yaratan Z72’nin, yine yuvarlak çizgilere sahip üst binası dikkat çekiyor.

Son derece aydınlık bir iç mekan sunan Z72, sunroof’un hemen altında kalan yemek masası ve demirdeyken kıç güverteye yönelik kurulabilen geniş divanıyla, tatmin edici bir açık yaşam alanına sahip. Motoryatın mutfağı, aslında tamamen kapalı bir biçimde tasarlanmış olan güverte evinin kıç tarafında konumlanıyor. Motoryatın alt güvertesinde üç kamaralı düzen karşımıza çıkıyor.

Üç adet 1000’er beygirlik Volvo Penta IPS motorlarla donatılan Zeelander Z72 motoryat, 40 knot üzeri süratlere erişebiliyor.

Vira Haber

Bu haber toplam 3774 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.