1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Ziya Kalkavan Denizcilik Lisesi mezunları buluştu
Ziya Kalkavan Denizcilik Lisesi mezunları buluştu

Ziya Kalkavan Denizcilik Lisesi mezunları buluştu

Ziya Kalkavan Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi mezunları geleneksel mezunlar günü dün gerçekleşti. Gerçekleşen mezunlar günü öncesi Ziya Kalkavan Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi Mezunlar Derneği Genel Kurulu'da yapıldı.

A+A-

Ziya Kalkavan Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi mezunları 13 yıldır olduğu gibi bu yılda mayıs ayının son pazar günü buluştu. Mezunlar günü Ziya Kalkavan Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi Mezunlar Derneği'nin Genel Kurul Toplantısı ile başladı.

Ziya Kalkavan Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi Barbaros Hayrettin Konferans Salonu’nda gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurul Divan Kurulu seçiminin ardından yönetim kurulu faaliyet raporu ile başladı. Faaliyet raporunun okunmasının sonrasında denetim raporu okundu. Yönetimin ibra edilmesinin ardından Kaptan Kayhan Aytuğ tarafından aday listesi sunuldu. Sunulan liste oy birliği ile kabul edildi. Yeni yönetimin oy birliği ile kabul edilmesiyle Kaptan Kayhan Aytuğ teşekkür konuşması yaptı. Teşekkür konuşmasıyla tamamlanan Genel Kurul sonrası mezunlar gününe geçildi.

Ziya Kalkavan Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi 6.Dönem Yönetim Listesi

Kayhan Aytuğ                

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİDENETİM KURULU ASİL ÜYELERİ
Kayhan AytuğVolkan Özkan
Öztürk UludağBehiç Dalkıranlı
Aykut SoydanMustafa Serdar Kulaç
Ahmet KökpınarAli Uzun
Salih BildirenUmut Görceğiz
Baran Koç 
Esra Kaymaz 
YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİDENETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ
Tolda ÖngüçHakan Bilgili
M.Teoman AkyolAkay Yağız
Semih FalayHakan Özalp
Özgür BalabanSemih Kibar
Muttalip AkkayaÜnsal Erten
Ali Aktan 
Kubilay Tufan 

13.Mezunlar Buluşması gerçekleşti

Ziya Kalkavan Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi Mezunlar Derneği Olağan Genel Kurulu sonrasında 13.Mezunlar Buluşması gerçekleşti.

13.Mezunlar Buluşması’na Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz Ticareti Genel Müdürü Cemalettin Şevli, Türkiye Denizcilik Federasyonu Başkanı Erkan Dereli, Ziya Kalkavan Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi eski ve yeni yöneticileriyle öğretim görevlilerinin yanı sıra çok sayıda sektör temsilcisi ve mezunlar katıldı

Ziya Kalkavan Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi Mezunlar Derneği tarafından okul bahçesinde her yıl geleneksek olarak Mayıs ayının son pazarı düzenlenen Mezunlar Buluşması ile mezunlar dönem arkadaşlarıyla hasret giderdi. Mezunlar arasındaki bağın kopmaması, eski ve yeni mezunları bir araya getirerek birliktelik sağlanması amacı taşıyan Mezunlar Buluşması’nda akşam saatlerine kadar devam etti. Etkinlik sonrası mezunlar bir sonraki buluşmada görüşmek üzere sözleşerek ayrıldı.

galeri.png

ViraHaber.com

Bu haber toplam 9140 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.